Thanos Végtelen Kő

A Végtelen háború a leggyorsabb film, ami elérte az 1 milliárd dollárt

A Bosszúállók: Végtelen háború új fejezetet nyitott a filmtörténelemben, 11 nap elég volt neki, hogy 1 milliárd dollárt hozzon a Marvelnek.

A Bosszúállók: Végtelen háború új fejezetet nyitott a filmtörténelemben, 11 nap elég volt neki, hogy 1 milliárd dollárt hozzon a Marvelnek.

Tegnap még arról jelentek meg cikkek a médiában, hogy a Végtelen háború átlépte a 900 millió dollárt, ehhez képest ma már arról beszélünk, hogy összesen 11 nap elegendő volt arra, hogy az 1 milliárd dollárt is túlszárnyalja a Marvel ékkövének nevezett új szuperhősfilm. A rekordot eddig egyébként a Star Wars: Az ébredő Erő tartotta a maga 12 napjával, de erre most rávert egy napot Russo testvérek új gigaprodukciója. És ki tudja, hol lesz a vég, meddig menetel Thanos és a Bosszúállók csapata a mozikban…

A bemutató előtt nyilvánvaló volt, hogy rekordokat fog megdönteni ez a film, de talán ekkora sikerrel még a stúdió sem számolt. Ehhez természetesen kellettek a remek kritikák, a nagyszerű marketing, a titoktartás, egyszóval minden összejött a Marvel Studiosnak, amit csak el lehet képzelni. A stúdió eddig hat olyan filmet számol, aminek sikerült átlépnie az 1 milliárd dolláros bevételi mutatót, köztük kap helyet a februárban bemutatott Fekete Párduc is. Csak halkan jegyeznénk meg, hogy a Bosszúállók 3. és 4. gyártási költsége nagyjából pont ennyibe fájt a stúdiónak, tehát egy film a kettőből már most visszahozta a büdzsét. És ezek után mondja valaki, hogy nem szeretne univerzumot építeni.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Ritka Predator forgatási fotó Van Damme eredeti ragadozójáról

Next Article

Joe Russo tisztázta, Venom a Marvel Moziverzumban játszódik-e

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!