Wide Screen
Image default
Filmek

A Végtelen háború elérhető lett a Disney+ szolgáltatón, s egyúttal több forgatási kép is megjelent

Végül a Bosszúállók: Végtelen háború is elérhető lett a Disney+-on.

Miközben Magyarországon még továbbra sem lehet tudni, hogy mikor lesz elérhető a Disney+ streamingszolgáltató, addig a Disney tengerentúlon és Európa több országában is Bosszúállók költöztök be az otthonokba. Múlt hétvégén a Disney végre elérhetővé tette a Bosszúállók: Végtelen háborút a kínálatban, amivel együtt néhány eddig nem látott forgatási kép is megjelent a harmadik Bosszúállók-filmről.

A Bosszúállók: Végjáték egy ideje már fellelhető a műsorlistán, most azonban a grandiózus finálé előzményével minden olyan film elérhetővé vált, amit a Marvel Studios készített, vagyis a The Infinity Saga huszonhárom filmjéből húsz már elérhető az előfizetők számára. A megmaradt három film pedig nem más, mint A hihetetlen Hulk, a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben.

Nem tudni, hogy a fenn említett három film mikor kerül be a palettába, de a vezetők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb kölcsönözhetők legyenek ezek a részek is. A két Pókember-film perpillanat is fellelhető más szolgáltatóknál, a Hazatérés jelenleg az FXNow és Sling TV-én, míg az Idegenben a Starz és DirecTV-én érhető el. A hihetetlen Hulk most egyik streamingszolgáltatón sem elérhető, ám az NBCUniversal Peacock szolgáltatása alig két hét múlva rajtol, szóval előbb ott kell keresnünk a filmet, majd később a Disney+-on is.

Legközelebb Bosszúállóval novemberben találkozunk, amikor Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet bemutatják a mozikban. A Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotását eredetileg április végén mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány hatására sok mással együtt ezt a premiert is el kellett csúsztatni.

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői is felkerültek a Ms. Marvel Disney+ sorozat rendezői közzé

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat