Bosszúállók: Végtelen háború

Doctor Strange a Végtelen háború forgatásán, és igen, Vasember páncélban!

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvírói tegnap este egy képet is megosztottak, miszerint Doctor Strange valóban Vasember páncélt viselt volna az egyik jelenetben.

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvírói tegnap este egy képet is megosztottak, miszerint Doctor Strange valóban Vasember páncélt viselt volna az egyik jelenetben.

Még az év elején osztottak meg koncepciós tervet arról, hogy a Végtelen háborúban majdnem Doctor Strange is Vasember páncélba bújt az egyik jelenet kedvéért, de arra senki sem gondolt, hogy ezt a bizonyos jelenetet el is készítették. Arról a jelenetről van szó, amikor Áspis Száj elrabolja a Titkos Tanok mesterét, majd Tony Stark és Pókember megmentik az űrhajón. Az elképzelés az volt kezdetben, hogy a páncél segítségével mentik meg a varázslót a Fekete Rend karmaiból, amihez most egy forgatási képet is kaptunk.

Christopher Markus és Stephen McFeely tegnap este a ComicBook kérdez-felelek rovatában több kérdésre is választ adtak. Így derült ki, hogy a forgatókönyvírók szerint a Marvel Moziverzumban több Végtelen Kesztyű is létezik, ami megoldja azt a logikai bukfencet, amit láttunk a Bosszúállók: Ultron kora végén, majd egy forgatási kép következett. A fényképen Tony Stark mellett Doctor Strange is a Vasember páncélt viseli.

Nem fejtették ki részletesen, hogy mit tartalmazott volna a felvétel, amit a Q-Ship hajón lőttek, de miután túl hosszúra sikerült, úgy döntöttek, hogy kivágják a filmből, és egy rövidebb, popkultúrális utalásokkal teletömött részt kapunk helyette. Tony végül úgy mentette meg a varázslót, hogy lyukat ütött a hajó falán, és a vákuumra bízta a dolgot, egyszerűen kirepítették az űrbe Áspis Szájt – pont úgy, mint Ripley hadnagy az alient A nyolcadik utas: a Halál végén.

Total
12
Shares
Previous Article
Végtelen Kesztyű

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvírói szerint több Végtelen Kesztyű is létezik

Next Article

Megvan a The Last of Us Part II és a Ghost of Tsushima módosított megjelenési dátuma

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!