Főoldal Filmek Doctor Strange a Végtelen háború forgatásán, és igen, Vasember páncélban!
Filmek

Doctor Strange a Végtelen háború forgatásán, és igen, Vasember páncélban!

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvírói tegnap este egy képet is megosztottak, miszerint Doctor Strange valóban Vasember páncélt viselt volna az egyik jelenetben.

470
Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvírói tegnap este egy képet is megosztottak, miszerint Doctor Strange valóban Vasember páncélt viselt volna az egyik jelenetben.

Még az év elején osztottak meg koncepciós tervet arról, hogy a Végtelen háborúban majdnem Doctor Strange is Vasember páncélba bújt az egyik jelenet kedvéért, de arra senki sem gondolt, hogy ezt a bizonyos jelenetet el is készítették. Arról a jelenetről van szó, amikor Áspis Száj elrabolja a Titkos Tanok mesterét, majd Tony Stark és Pókember megmentik az űrhajón. Az elképzelés az volt kezdetben, hogy a páncél segítségével mentik meg a varázslót a Fekete Rend karmaiból, amihez most egy forgatási képet is kaptunk.

Christopher Markus és Stephen McFeely tegnap este a ComicBook kérdez-felelek rovatában több kérdésre is választ adtak. Így derült ki, hogy a forgatókönyvírók szerint a Marvel Moziverzumban több Végtelen Kesztyű is létezik, ami megoldja azt a logikai bukfencet, amit láttunk a Bosszúállók: Ultron kora végén, majd egy forgatási kép következett. A fényképen Tony Stark mellett Doctor Strange is a Vasember páncélt viseli.

Nem fejtették ki részletesen, hogy mit tartalmazott volna a felvétel, amit a Q-Ship hajón lőttek, de miután túl hosszúra sikerült, úgy döntöttek, hogy kivágják a filmből, és egy rövidebb, popkultúrális utalásokkal teletömött részt kapunk helyette. Tony végül úgy mentette meg a varázslót, hogy lyukat ütött a hajó falán, és a vákuumra bízta a dolgot, egyszerűen kirepítették az űrbe Áspis Szájt – pont úgy, mint Ripley hadnagy az alient A nyolcadik utas: a Halál végén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események