Wide Screen
Image default
Filmek

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Egy most közzétett koncepciós rajznak köszönhetően derült ki, hogy egy másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Egy most közzétett koncepciós rajznak köszönhetően derült ki, hogy egy másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Lassan két éve már annak, hogy a Marvel Studios bemutatta a Marvel Moziverzum, azon belül is az Infinity Sagára keresztelt rész grandiózus összecsapását, a Bosszúállók: Végtelen háborút, még mindig derülnek ki érdekességek Anthony és Joe Russo rendezők alkotásairól. Christopher Markus és Stephen McFeely már több dolgot is elárult a tervezésről, hogy milyen vad ötletek születtek az írói szobában, de talán mindnél vagányabb lett volna a mostani, miszerint a történetben Doctor Strange is belebújt volna a Vasember Mark 50-es modell páncéljába, és erről egy koncepciós képet is kaptunk.

Nyilvánvalóan a filmet hosszú tervezési időszak előzte meg, és számtalan ötlet megfordult a készítők fejében, ahogy arról tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon is beszélt a Végtelen háború és a Végjáték írópárosa. Mégpedig az egyik legérdekesebb gondolatnak az tűnt, hogy Stephen Strange és Tony Stark kiegészítőt cserél, s a Legfőbb varázslót látjuk a Vasember páncélban, míg Vasemberen a Levitáció Köpenyét. Annyira hajmeresztő ötletnek tűnt az egész, hogy a tervezőasztalon felejtették a koncepciót.

Phil Saunders művész osztotta meg nemrég a következő képet, amin a Mark 50-es modellt látjuk a doktoron.

Az idő során már beigazolódott, hogy a Végtelen Kövek végtelen energiaforrással bírnak, hiszen láttuk az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban a Tesseract erejét, illetve az első Bosszúállókban és a Marvel Kapitányban, hogy milyen páratlan erővel bír a Térkő. Érdekes elképzelés, hogy a Végtelen Kő mire lett volna képes a nanotechnológiával felszerelt Mark 50-es modellel.

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat