x
Sorozatok

A Titkos Invázió című sorozat első fotója betekintést enged a sorozatba, hogy milyen lesz Nick Fury

Az elmúlt évtized kemény sebeket hagyott Nick Furyon.

A Titkos Invázió című sorozat első fotója betekintést enged a sorozatba, hogy milyen lesz Nick Fury
  • Publishednovember 13, 2021

Tegnap este több Disney+ sorozatról is lehullt a lepel. Először mutatták meg a rajongóknak a Budapesten forgatott Moon Knight című sorozat főhősét, mozgásban is láttuk She-Hulkot, Ms. Marvel szupererejét próbálgatta a rövid kis videóban, és megerősítést kapott az Agatha: House Of Harkness és az Echo című spinoff-sorozatok is.

A Disney+ napon a logók mellett megkaptuk az első hivatalos képet a Titkos invázió című sorozatból – a képen Samuel L. Jackson látható Nick Fury szerepében, szemfedő nélkül. A karakteren nemcsak az idő vasfoga hagyott még sebeket az elmúlt évtizedben, hanem az univerzum legveszélyesebb gonosztevőivel is szembe kellett néznie Nick Furynak. Fura szakállat növesztett és a bal szemét eltakaró szemfedőt sem hordja a sorozat első hivatalos fotóján.

Bár magáról a sorozatról és a sztoriról keveset tudunk, és gyakorlatilag semmit sem fedtek fel, de azért az egyik főszereplőt megmutatták, egy sebhelyes, szakállas Furyt láthattunk majd. Úgy tűnik, a Hydra, Thanos és a Földet fenyegető összes többi fenyegetés elleni harc keményen megviselte az öreg Nick Furyt.

Titkos Invázió

A Titkos Invázió című sorozatot 2020 decemberében jelentették be a Disney részvényeseinek tartott előadáson. Az akkori bejelentésből kiderült, hogy hat epizódból fog állni, és várhatóan 2022-ben lesz a premierje. Nick Fury mellett fontos szerepet kap a képregény feldolgozásban Ben Mendelsohn visszatér Talos, a Skrullok vezetőjének szerepében, Kingsley Ben-Adir pedig a főgonoszt játssza majd. A szereplőgárdát erősíti még a Trónok harca és az A Korona című sorozatokból Emilia Clarke és Olivia Colman. Korábban megtudtuk, hogy a rendezői székben Thomas Bezucha és Ali Selim foglal helyet.

Rengeteg más Disney+ bejelentés is történt tegnap este, többek között az animációs Spider-Man: Freshman Year és az X-Men ’97 sorozatok is érkezni fognak a jövőben a Disney+ streamingszolgáltató kínálatára.

A Titkos Invázió képregénysorozatban a Skrullok, az alakváltó idegenek útját követhetjük nyomon, akik miután megszállják a Földet, a Bosszúállók alakjait veszik fel. A Marvel Moziverzumban nem ellenséges szerepben láthattuk a Skrullokat, mind a Marvel Kapitány, mind a Pókember: Idegenben című produkciókban baráti szándék vezérelte őket, szóval még rejtély, hogy milyen formában dolgozza fel a képregényeket a Titkos Invázió című sorozatban a Marvel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.