Főoldal Sorozatok Az első felvételek az Oscar Isaac főszereplésével forgatott Moon Knight Disney+ sorozatáról
Sorozatok

Az első felvételek az Oscar Isaac főszereplésével forgatott Moon Knight Disney+ sorozatáról

A Moon Knight valamikor 2022-ban érkezik a Disney+ szolgáltatóra.

172
Moon Knight

A Marvel Studios bemutatta az első felvételeket a Budapesten forgatott Moon Knight című sorozatból, aminek főszereplőjét Oscar Isaac játssza. A Disney+ készülő sorozathoz eddig mindössze néhány kiszivárgott képet kaptunk, most azonban egy sneak peek videónak köszönhetően végre láthatjuk a Marvel Studios legújabb igazságosztóját.

A videó Marc Spector főhősünk paranoiás szorongásával küzd egy tükrökkel teli teremben, ami feltehetően egy egyiptomi műtárgyakkal teli múzeum. A paranoia és a szorongás fokozódik a továbbiakban is. “Nem tudom megkülönböztetni az ébrenlétemet az álmaimtól” – mondja Spector, mielőtt Ethan Hawke titokzatos karaktere hozzáteszi: “a hang…. a fejedben…. felfal téged”. A felvétel végén láthatjuk, ahogy Holdlovag jelmezben valakit könyörtelnül megbüntet, majd egy lenyűgöző jelenettel zárul a teaser, ahol a főhős háztetőkön ugrál Budapest utcáin.

A Mohamed Diab által rendezett sorozatot “egy új, világjáró akció-kaland sorozatként harangozták be, főszerepben egy igazságosztóvel, aki disszociatív identitászavarban szenved. A karakterben élő többszörös identitások szemben találjuk magukat az istenek halálos háborújában ebben a modern és az ókori Egyiptom hátterével.

A képregényekben Marc Spector, azaz Holdlovag egy CIA-ügynökből lett zsoldos. Utolsó munkája során Kairóban Spectort egy volt kollégája holtan hagyta. Spector a sivatagon keresztül vonszolta magát Konshu, az egyiptomi holdisten sírjához. Ott halottnak nyilvánították, de Konshu keze által feltámadt. A feltámadás azonban megviselte, mivel multiplex személyiségzavar alakult ki nála. New Yorkba két új személyiséggel tért vissza: Steven Grantet és Jake Lockleyt. Grant volt a milliomos nőcsábász, míg Lockley egy taxisofőr.

A másik személyiségének kifejlesztése után vette fel a Holdlovag köpenyét. Konshu megnövekedett fizikai képességekkel és időszakos éjszakai prófétai látomásokkal ruházta fel a hőst, de még maga Spector sem volt biztos abban, hogy Konshu nem egy újabb, saját maga által kreált másik személyiség.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...