Főoldal Filmek A Ms. Marvel első felvételein a Marvel tinisztárjának szupererejét mutatják be
Filmek

A Ms. Marvel első felvételein a Marvel tinisztárjának szupererejét mutatják be

Kamala Khan jövő évben mutatkozik be a Marvel Moziverzumban.

173
Ms. Marvel
Forrás: Marvel Studios

A Disney+ nap nem hozott nagy előzeteseket, de tele volt volt meglepetésekkel és elsőpillantásokkal a Marvel Studios új hőseiről. A Disney+ streamingszolgáltató egy sziporkázó kisfilmet mutatott be a Marvel Moziverzum készülő projektjeiről. A rajongók először láthattak felvételeket a Moon Knight és a She-Hulk című sorozatokból. A két említett sorozat mellett jövőre érkezik a várva várt Ms. Marvel.

Bár a Ms. Marvel első képkockái rövidek voltak, de tökéletesen ízelítőt adtak Kamala Khan szupererejéről és lelkiállapotáról. A felvétel azzal kezdődik, hogy Kamala Khan megcsodálja a Brie Larson által alakított Marvel Kapitány szobrát. Ezután Kamala egy ismeretlen barátja kérdezgeti a főhőst, amire Khan annyit válaszol: “Valójában nem a barna lányok Jersey Cityből mentik meg a világot”. Ezt követő felvételen pedig Kamala szupererejét csodálhatjuk meg.

A klip hátralévő részében jelenetet látunk egy mecsetben történő imáról, majd Kamala Khan Marvel Kapitánynak öltözik. A videó ezután felgyorsul, és négy (feltehetően gonosztevő) csuklyás alakot szúrhatunk ki a képernyőn, főhősünk pedig egy épület tetejéről próbál leugrani, hogy kipróbálja szupererejét, végül a kamera a tömegre vált, miközben Ms. Marvelt bámulják, aki lebeg felettük.

Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle spéci eszköz nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni. Ms. Marvel önálló sorozata után már biztosan szerepelni fog Carol Danvers oldalán a folytatásban, valamint Teyonah Parris is visszatér a WandaVision-sorozatból Monica Rambeau szerepében.

A sorozatra több rendezői is bejelentkezett, kezdve a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk direktoraival, Adil El Arbi és Bilall Fallah párossal, de a kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint Meera Menon is kipróbálja magát a kamerák túloldalán. Utóbbi számára nem ismeretlen a terep, hiszen korábban olyan képregények adaptációin dolgozott, mint a Titánok vagy a The Punisher. A hat epizódból álló sorozat forgatása jelenleg is tart Atlantában, de várhatóan heteken belül véget ér a munka.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...