x
Sorozatok

Tatiana Maslany megmutatta magát, milyen She-Hulk szerepében a jövőre érkező Disney+ sorozatban

Egy nagyon ütős sorozatnak ígérkezik a She-Hulk.

Tatiana Maslany megmutatta magát, milyen She-Hulk szerepében a jövőre érkező Disney+ sorozatban
  • Publishednovember 13, 2021

A tegnapi Disney+ napon több alkotásról is lehull a lepel. Először mutatták meg a rajongók a visszatérő Nick Furyt, Ms. Marvel képességeit is láthattuk, és Holdlovag is bemutatkozott, rajtuk kívül pedig Tatiana Maslany is bemutatkozott a Marvel Moziverzumban, méghozzá She-Hulk főszerepében.

A Marvel Moziverzum egyik legjobban várt projektje minden bizonnyal Tatiana Maslany főszereplésével forgatott She-Hulk-sorozata lesz. A sorozatról meglepően kevés részletet árultak el, bár azt tudjuk, hogy a sorozat középpontjában Jennifer Walters ügyvédnő áll majd, aki ugyanolyan erővel és képességekkel rendelkezik, mint unokatestvére, Bruce Banner.

Tim Rothot, aki korábban A hihetetlen Hulk és az idei Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben alakította a Förtelmet, már megerősítette, hogy visszatér a szerepében ebben a sorozatban. Roth mellett a sorozat másik nagy nemeziseként a The Good Place című sorozatból ismert Jameela Jamil is feltűnik a képernyőn, aki az MCU-ban Titania szerepében debütál, Walters közvetlen ellenségét játssza majd a sorozatban.

A Marvel Studios a tegnapi napon első ízben mutatta be a Tatiana Maslany által alakított Jennifer Walters-t a rajongóknak, és kaptunk egy néhány másodperces betekintőt a közelgő kalandokba is, amelyekben She-Hulkra várnak a jövőben. Sőt, az is kiderült, hogy Deadpool után She-Hulk is lerombolja majd azt a bizonyos negyedik falat.

A tease azzal kezdődik, hogy Tatiana Maslany Jennifer Walters-je jógázik otthonában, majd egy irodában sétálgat fel-alá, miközben azt mondja: “Jennifer Walters vagyok, egy normális ügyvéd vagyok. Nos, nem annyira normális.” Ezután egy olyan jelenetre ugrunk, amiben Maslany She-Hulkként landol a földön, edzőnadrágban és futócipőben. Sajnos nem kapunk teljes képet She-Hulkról, de arra tökéletes volt, hogy növeljék a sorozat iránt való érdeklődést.

A jelenet ezután Jennifer Waltersre vált, akit egy üvegkamrában látunk, a fején egy sisakkal. A kamra túloldalán Mark Ruffalo mint Hulk professzora, aki arról beszél unokatestvérének, hogy “ezeket az átalakulásokat a düh és a félelem váltja ki”. A klip azzal végződik, hogy Maslany és Ruffalo egy háztetőn állnak 70-es évekbeli ruhákban, különböző, korhű frizurákkal, és még a képarány is megváltozik a korra jellemző 4:3-as arányra, miközben Walters eldarálja az ikonikus mondatot: “Ne dühíts fel, nem tetszene neked, ha dühös lennék”. A videó legvégére pedig még bevágtak egy felvételt She-Hulk lábairól, amint egy elegáns ruhában mintha a vörös szőnyegre lépne.

Az MCU sorozata tíz epizódból áll, és jövőre debütál a streamingszolgáltatón. Egyelőre nem világos, hogy a sorozat a Loki mintájára készült, és készül-e belőle második évad, vagy a WandaVision és A Sólyom és a Tél Katona mintájára minisorozat lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.