x
Close


Közelgő események

Filmek

A Star Wars: Skywalker kora hivatalos szinopszisa a franchise jövőjéről árulkodik

A Lucasfilm kiadott egy hivatalost szinopszist a Star Wars: Skywalker korához, melyben arra utalnak, hogy új legendák vannak születőben.

A Star Wars: Skywalker kora hivatalos szinopszisa a franchise jövőjéről árulkodik
  • Publishedszeptember 1, 2019

A Lucasfilm kiadott egy hivatalost szinopszist a Star Wars: Skywalker korához, melyben arra utalnak, hogy új legendák vannak születőben.

Múlt hétvégén a D23 Expón a Lucasfilm bemutatta az új Star Wars: Skywalker kora előzetest, ami több szempontból is érdekesnek bizonyult, már csak azért is, mert az Első Rend és az Ellenállók flottáján kívül egy maroknyi Birodalmi Csillagrombolót is kiszúrhattunk az előzetesben, és akkor még nem is beszéltünk Reyről, aki mintha átállt volna a Sötét oldalra, miután fekete csuklyában és kezében egy kettős pengéjű piros fénykarddal ábrázolták – a teljes trailerelemzésünket megtaláljátok az oldalon.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Most azonban a stúdió végre kiadott egy rövid összefoglalót, hogy mit várhatunk J.J. Abrams trilógia befejező részétől, mely több évtizeden átívelő történet lezárása lesz, ám a Star Wars: Skywalker kora nem jelenti a franchise végét.

A Lucasfilm és J.J. Abrams egyesíti erőit, hogy a nézőket a Star Wars: Skywalker korával egy grandiózus utazásra repítse a messzi-messzi galaxisba, a Skywalker-saga lezárására, és ahol új legendák születnek majd, valamint a szabadságért folytatott végső harc még nem jött el. A Star Wars: Skywalker kora amerikai bemutatója december 20-án lesz.

Mint azt tudjuk, a Lucasfilm nem áll le a Star Wars tartalmak gyártásával, hiszen Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, illetve a Trónok harca készítői, David Benioff és D.W. Weiss is a Skywalker-sagától független trilógiákon dolgozik. Sőt, a Disney+ streamingszolgáltató több élőszereplős Star Wars-sorozatnak is otthont ad, köztük az ősszel érkező The Mandalorian, de Obi-Wan Kenobi is hamarosan visszatér Ewan McGregor főszereplésében.

Star Wars: Skywalker kora

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.