Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Skywalker kora hivatalos szinopszisa a franchise jövőjéről árulkodik

A Lucasfilm kiadott egy hivatalost szinopszist a Star Wars: Skywalker korához, melyben arra utalnak, hogy új legendák vannak születőben.

Múlt hétvégén a D23 Expón a Lucasfilm bemutatta az új Star Wars: Skywalker kora előzetest, ami több szempontból is érdekesnek bizonyult, már csak azért is, mert az Első Rend és az Ellenállók flottáján kívül egy maroknyi Birodalmi Csillagrombolót is kiszúrhattunk az előzetesben, és akkor még nem is beszéltünk Reyről, aki mintha átállt volna a Sötét oldalra, miután fekete csuklyában és kezében egy kettős pengéjű piros fénykarddal ábrázolták – a teljes trailerelemzésünket megtaláljátok az oldalon.

Most azonban a stúdió végre kiadott egy rövid összefoglalót, hogy mit várhatunk J.J. Abrams trilógia befejező részétől, mely több évtizeden átívelő történet lezárása lesz, ám a Star Wars: Skywalker kora nem jelenti a franchise végét.

A Lucasfilm és J.J. Abrams egyesíti erőit, hogy a nézőket a Star Wars: Skywalker korával egy grandiózus utazásra repítse a messzi-messzi galaxisba, a Skywalker-saga lezárására, és ahol új legendák születnek majd, valamint a szabadságért folytatott végső harc még nem jött el. A Star Wars: Skywalker kora amerikai bemutatója december 20-án lesz.

Mint azt tudjuk, a Lucasfilm nem áll le a Star Wars tartalmak gyártásával, hiszen Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, illetve a Trónok harca készítői, David Benioff és D.W. Weiss is a Skywalker-sagától független trilógiákon dolgozik. Sőt, a Disney+ streamingszolgáltató több élőszereplős Star Wars-sorozatnak is otthont ad, köztük az ősszel érkező The Mandalorian, de Obi-Wan Kenobi is hamarosan visszatér Ewan McGregor főszereplésében.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon