x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Rey megmutatta sötét oldalát a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetesében

Végre befutott a D23 Expón levetített előzetes is, amelyben Rey megvillantja piros színű, dupla pengéjű fénykardját.

  • Publishedaugusztus 26, 2019

Végre befutott a D23 Expón levetített előzetes is, amelyben Rey megvillantja piros színű, dupla pengéjű fénykardját.

Múlt hétvégén a Disney D23 Expo rendezvényén a Lucasfilm bemutatta a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetesét, azonban egészen a mai napig a stúdió nem tette közzé az előzetest, csak a beszámolókból értesülhettünk a nagy pillanatra, amikor Rey új piros színű, dupla pengéjű fénykarddal jelent meg a trailer végén.

Mivel a Skywalker-saga a végéhez ér decemberben, ennek megfelelően nemcsak a IX. részből láttunk képkockákat a második előzetesben, hanem a klasszikus és az előzménytrilógiákat is megidézték a videóban, de minden bizonnyal a trailer fénypontja az volt, mikor Rey előveszi a Darth Maul fénykardjához hasonló fegyvert, s mindezt úgy, hogy közben Palpatine a következő mondja:

Utad a végéhez közelít.

Tavasszal a Chicago-i Star Wars Celebration alatt már belengették az első két trilógia főgonoszának visszatérését, mikor Ian McDiarmid megjelent a színpadon gúnyos nevetésével. A rajongók azóta találgatnak, hogy milyen szerepet kap az egykori Uralkodó, hogyan élhette túl a VI. részt, egyesek szerint Palpatine csak megrendezte halálát, hogy ismét a háttérből irányítson.

Az ébredő Erő egyik felfedezettje Rey volt, akinek származását máig homály fedi, nem tudjuk, kik voltak a szülei, bár egyesek úgy gondolják, hogy Palpatine unokájáról van szó, amit tovább erősíthet az előzetesben látott képsor, ezt viszont azért zárnánk ki, mert J.J. Abrams nem olyan rendező, aki csak úgy három hónappal a bemutató előtt lelövi a csavart. Hogy mi az igazság, Karácsonykor kiderül.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.