Rian Johnson Mark Hamill Star Wars

Rian Johnson megerősítette, hogy az új Star Wars-trilógia maga mögött hagyja a régi szereplőket

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője új trilógián dolgozik, de hosszú idő után most először árult el részleteket Rian Johnson.

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője új trilógián dolgozik, de hosszú idő után most először árult el részleteket Rian Johnson.

Rian Johnson végre megtörte a csendet, és beszélt az új Star Wars-trilógiáról. A pletykák ellenére Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője nem mondott le az új trilógiáról, csak eddig más teendői támadtak, így nem maradt ideje az új részre, pedig a sokat támadott VIII. rész után mindenki a rendező távozásáról beszélt, hogy a Disney meggondolta magát, s inkább másvalakire bízza a dolgot. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Miközben a The Observer beszélgetett a rendezővel, Johnson elárulta, hogy az új Star Wars-trilógia új irányba viszi a franchiset, és ez mekkora kihívást jelent majd számára és a Lucasfilm stúdiónak. A direktort azt is megerősítette, hogy a klasszikus szereplőivel ezúttal nem találkozunk, új hősökre és gonosztevőkre épít a történetet.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Rian Johnson”]Valami olyanon dolgozunk, ami hátrahagyja a régi karaktereket. Hogy ez hogyan is néz ki? Ismerem az utat, és mi az, ami mindenki számára szórakoztató George Lucas filmjeiben, ezt próbáljuk kitalálni a Lucasfilmnél. „Mi a következő lépés?” Ténylegesen elgondolkodtatott, és kitalálni, hogy számomra mit jelent a Star Wars eszenciája, és hogy mit lehet kihozni abból.[/penci_blockquote]

Semmit sem tudunk Rian Johnson és a Trónok harca készítőinek új Star Wars-trilógiáiról, csak annyi biztos, hogy egyik sem a Skywalker-saga család része lesz, hiszen a Star Wars: Skywalker korával lezárul egy történet, amely során új szereplők jelennek meg, és eddig nem látott helyszínekre kalauzolhatja el a rajongókat.

Total
9
Shares
Previous Article

Így fog pörögni a Borderlands 3

Next Article

A Vivamus Penatibus Enim Sit Et Quam Vel Consequat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!