Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson megerősítette, hogy az új Star Wars-trilógia maga mögött hagyja a régi szereplőket

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője új trilógián dolgozik, de hosszú idő után most először árult el részleteket Rian Johnson.

Rian Johnson végre megtörte a csendet, és beszélt az új Star Wars-trilógiáról. A pletykák ellenére Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője nem mondott le az új trilógiáról, csak eddig más teendői támadtak, így nem maradt ideje az új részre, pedig a sokat támadott VIII. rész után mindenki a rendező távozásáról beszélt, hogy a Disney meggondolta magát, s inkább másvalakire bízza a dolgot.

Miközben a The Observer beszélgetett a rendezővel, Johnson elárulta, hogy az új Star Wars-trilógia új irányba viszi a franchiset, és ez mekkora kihívást jelent majd számára és a Lucasfilm stúdiónak. A direktort azt is megerősítette, hogy a klasszikus szereplőivel ezúttal nem találkozunk, új hősökre és gonosztevőkre épít a történetet.

Valami olyanon dolgozunk, ami hátrahagyja a régi karaktereket. Hogy ez hogyan is néz ki? Ismerem az utat, és mi az, ami mindenki számára szórakoztató George Lucas filmjeiben, ezt próbáljuk kitalálni a Lucasfilmnél. „Mi a következő lépés?” Ténylegesen elgondolkodtatott, és kitalálni, hogy számomra mit jelent a Star Wars eszenciája, és hogy mit lehet kihozni abból.

Rian Johnson

Semmit sem tudunk Rian Johnson és a Trónok harca készítőinek új Star Wars-trilógiáiról, csak annyi biztos, hogy egyik sem a Skywalker-saga család része lesz, hiszen a Star Wars: Skywalker korával lezárul egy történet, amely során új szereplők jelennek meg, és eddig nem látott helyszínekre kalauzolhatja el a rajongókat.

Még több a témában...

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon