Főoldal Filmek A Sötét Rey koncepciós rajzokat osztották meg a Skywalker kora terveiből
Filmek

A Sötét Rey koncepciós rajzokat osztották meg a Skywalker kora terveiből

Egy sor új képet tettek közzé a Star Wars: Skywalker kora korai tervezéséről, rajta Sötét Rey, aki az egyik képen még Kylo Ren maszkját is viselte volna.

457
Star Wars: Skywalker kora

Egy sor új képet tettek közzé a Star Wars: Skywalker kora korai tervezéséről, rajta Sötét Rey, aki az egyik képen még Kylo Ren maszkját is viselte volna.

A Star Wars: Skywalker kora túlnyomó többségében az új hősökre összpontosított, akik minden erejükkel Palpatine uralkodó rejtekhelyét keresték, az Ismeretlen Régióban az Exegol bolygóra vezető utat. Főhőseink folytatták Luke küldetését, a pasaanai sivatagban megtalálták a Sith pengét, ami a Sith-útkereső helyét mutatja. A küldetés során Rey rátalált a Halálcsillag roncsaira, aminek romjai között szembenézett sötét önmagával is.

Nem okozott meglepetést a jelenet, miután a Disney már nyáron lelőtte a poént egy új előzetesben, ezt követően pedig másról sem beszéltek a rajongók, hogy mi történik Reyjel a befejező részben, vajon enged-e a csábításnak, s Kylo Ren oldalára áll. Lényegében Sötét Rey nem szolgált más célt, mint figyelemfelkeltést, mert ezenfelül túl sok haszna nem volt, nem volt olyan hatásos, mint mikor Luke Skywalker találkozott önmagával a Dagobah barlangjában. Bár hatását nem éreztük a filmben, azért hónapokon keresztül mindenki erről a pár másodpercről beszélt. Adam Brockbank közösségi oldalán osztott meg néhány új illusztrációt a Sötét Rey korai terveiről, és az egyiken még Kylo Ren maszkját is felpróbálta volna Rey.

A történet befejezése után még kérdőjeles a franchise jövője, legalábbis a filmvásznat tekintve, hiszen a Lucasfilm még nem jelentette be, hogy a legendás Skywalker történet után milyen új történetet mutat be. 2022 decemberére jegyeznek egy filmet, de ezzel kapcsolatban semmit sem tudni, de hírek szerint D.B. Weiss és David Benioff dolgozott ezen a filmen, mielőtt távoztak a projekt éléről. Sokkal tisztább a kép a kisképernyőn, hiszen a Disney+-on tavaly bemutatták a The Mandaloriant, idén érkezik a folytatás, mellette pedig Cassian Andor, Obi-Wan Kenobi és egy új női főszereplős sorozat is készül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars-film teljesen új irányba állítja a franchise-t

Az egyik új Star Wars eddig nem látott felfedezést tesz a messzi-messzi...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid megválaszolta, hogy Palpatine visszatérhet-e Rey készülő mozifilmjében

A Star Wars-folytatástrilógia legnagyobb hibáját nem szeretnék megismételni a jövőben.