Wide Screen
Image default
Pletykák

A Sony Pictures nagyon szeretné, ha Tom Holland vendégszerepet kapna a Venom 2.-ben

Úgy tűnik, hogy Tom Holland és Tom Hardy karakterei szemtől-szembe találják magukat a Venom 2. részében.

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor a Sony Pictures azt szeretné, hogy a Tom Holland-féle Pókember találkozna végre Venommal (Tom Hardy) a folytatásban. A stúdió nem először szeretné ezt, hiszen Peter Parker már a Venom első részében is vendégszerepet kapott, csak a Disney kérésére kivágták a cameo jelenetet, miután szerették volna elkerülni, hogy a Marvel Moziverzum összeegyeztethető legyen a Sony saját univerzumával (érthető okok miatt).

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios kibékült nyáron, egyesek már akkor tudni vélték, hogy a Sony egyik feltétele volt, hogy Peter Parker szerepeljen a Venom folytatásában, sőt, vannak akik szerint az univerzumok közötti átjárás is megvalósul majd, vagyis Venom is szerepet kaphat a Marvelnél, miután nyitva hagyták az ajtót a spin-offok előtt.

Most két egymástól független forrás, a Geeks WorldWide és Daniel Ritchman osztott meg információt a Sony tervéről, miszerint Tom Holland vendégszerepet kaphat a Venom második részében, miután a fiatal színésszel tárgyalásokat folytat a stúdió. A források megjegyzik, hogy pusztán egy cameo szerepről van szó, vagyis Parker nem kap nagy szerepet Andy Serkis rendező filmjében, de remek felvezető lehet Venom és Pókember spin-offhoz, amiről megint csak jelentek meg pletykák, ám pletykák okán tartsuk kezünk ügyében a sótartókat.

A Venom 2. néhány hete már forog, ám hivatalos bemutatót még nem kapott, de alighanem 2020 őszén mutatják be.

Még több a témában...

A Sony egy új ajánlattal kereste meg a Disneyt a Pókember és a Venom filmes jogairól

Kévés Bence Mihály

Amy Pascal megerősítette Tom Hardy visszatérését a Venom 2. részében

Kévés Bence Mihály

A Marvel és a DC filmek legjobb és legrosszabb halálesetei 2018-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon