Főoldal Filmek A Sony arra készül, hogy összeereszti a Tom Holland-féle Pókembert Tom Hardy Venomával?
Filmek

A Sony arra készül, hogy összeereszti a Tom Holland-féle Pókembert Tom Hardy Venomával?

Ruben Fleischer rendező megerősítette, hogy a Sony fontolóra vette, hogy Pókember útja keresztezze Venom kalandját.

513
Venom Pókember

Ruben Fleischer rendező megerősítette, hogy a Sony fontolóra vette, hogy Pókember útja keresztezze Venom kalandját.

Ruben Fleischer éppen legújabb filmje, a Zombieland: A második lövés reklámozásával volt elfoglalva, amikor a tavaly októberben bemutatott Venom-filmről is feltettek neki néhány kérdést, például hogy mi az a dolog, amit megváltoztatna a képregény adaptációja során.

Ha bármit, akkor a kritikákat változtatnám meg. Nagyon megdöbbentem volna, ha az embereknek nem tetszett volna, mert ez egy nagyszerű film volt. Nem vagyok biztos benne, hogy ez egy holmi visszavágás volt a Sonynak, vagy az emberek csak a Marvelért vannak oda. De nagyon meglepődtem a kritikákon, mert a közönség igazán élvezte a filmet. És olyan sok ember, aki látta, csak úgy értékelte, mint egy szórakoztató szuperhősfilmet. Szóval egy kicsit meglepett. Nem tudom, hogy mire számítottak.

Fleischer ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy már alig várja, hogy lássa Andy Serkis munkáját. Ezen felül mást is megtudtunk a rendezőtől, aki látszólag megerősítette, hogy a Sony Pictures valóban fontolóra vette, hogy egyszer a Tom Holland-féle Pókember találkozzon Tom Hardy földönkívüli szimbiotájával, Venommal a filmvásznon is.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Ruben Fleischer”]Minden erre fog kimenni. És ez azért érdekes, mert megváltoztattuk Venom eredetét. A Pókember képregényekből nőtte ki magát, de a Sony/Marvel egyezségnek miatt a filmben ezt nem tudtuk megcsinálni. Azt gondolom, hogy arra halad, és izgalmas lesz látni, amikor valóban szembeszállnak egymással.[/penci_blockquote]

Peter Parker eredetileg már a Venomban is feltűnt, de akkor a Disney kérésére a Sony törölte a jelenetet, mert a mikiegeres cég nem szerette volna, ha Venomot a Marvel Moziverzum egyik alkotásával azonosítják. Most, hogy újratárgyalták a dolgokat, talán Pókember és a szimbiota már a Venom 2. részében találkoznak, mert pletykák szerint a Sony egyik feltétele az volt, hogy Venom is a Marvel Moziverzum része legyen.

Ruben Fleischer

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események