Andy Serkis

Andy Serkis megerősítette, hogy ő rendezi a Venom 2. részt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint Andy Serkis színész-rendező váltja Ruben Fleischert a Venom 2. rendezői székében.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint Andy Serkis színész-rendező váltja Ruben Fleischert a Venom 2. rendezői székében.

Túlzottan nem kaptuk fel fejünket a mostani bejelentésen, hiszen a napokban Tom Hardy már elárulta a rajongóknak, hogy ki fogja rendezni a Venom-folytatást, miután Instagram-oldalán egy bejegyzésben a rendezőről tett közzé képet – később azt a bejegyzést törölte. Ma reggelre pedig a The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, majd azt követően nem sokkal Serkis egy Twitter-bejegyzésben is megerősítette a hírt.

MoziShop

Sokaknak Serkis neve színészként lehet ismerős, nem véletlen, hiszen éveken keresztül játszotta Cézárt A majmok bolygója franchiseban, de megfordult a Marvel Moziverzumban is Ulysses Klaue-ként, illetve az új Star Wars-trilógiában ő játszotta Snoke legfőbb vezért. Ugyanakkor a kamerák mögött is próbára tette már magát nemegyszer. Dolgozott A hobbit-trilógia forgatásán a második egység direktoraként, 2017-ben a Lélegzetvétel című filmet készítette, tavalyi évben pedig a Maugli-filmet köszönhetjük neki.

A stúdió korábban már megerősítette, hogy Tom Hardy visszatér vezetőszerepében, ismét ő lesz Eddie Brock, miközben ellenfelét az első rész végén található stáblista utáni jelenetben feltűnt Woody Harrelson alakítja Cletus Kasady, azaz Vértontó szerepében. A premiert a Sony még nem tűzte ki, de pletykák szerint a forgatás idén novemberben kezdődik majd, így legjobb eséllyel valamikor 2020 őszén kerül mozikba a folytatás.

Total
61
Shares
Previous Article

JÁTEKTESZT: Wolfenstein: Youngblood

Next Article
David Leitch Deadpool

David Leitch rendező szerint nem feltétlen kell R-besorolásúnak lenni a Deadpool következő részének

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!