Wide Screen
Image default
Filmek

Amy Pascal megerősítette Tom Hardy visszatérését a Venom 2. részében

Ha esetleg kételyeink lettek volna arra nézve, hogy Tom Hardy újra Venom lesz-e, nos, Amy Pascal a Pókember: Idegenben producere megerősítette visszatérését.

A kritikánk tekintetében a Venom nem volt nagy siker, de más a helyzet a bevételeknél, ott ugyanis felállította a Sony Pictures saját kis rekordját a 855 millió dollárral, ami megágyazott a folytatásnak, melyben Tom Hardy mellett Woody Harrelson is nagy szerepet kaphat Vérontóként.

Most azonban a Pókember: Idegenben producere, Amy Pascal megerősítette, hogy jó úton haladunk, hogy mielőbb elkészüljön a Venom 2. része, természetesen Tom Hardyval a főszerepében.

Azt mondhatom, hogy Tom Hardy visszatér, olyan csodálatosan játssza azt a karaktert, ahogy senki más nem tudja. […] pár dologból az egyik az, hogy a Sony nagyszerű munkát végzett, létrehozta a franchise-t, életet adott neki és saját világot biztosított számára. Aztán ott van Tom Hardy. Mikor Venomra gondolsz, többé nem fogsz tudni mást elképzelni.

Pascal meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a Tom Holland-féle Pókember és a Tom Hardy-féle Venom crossoverről, ám azt hozzáfűzte, hogy a legfontosabb most, hogy ezek a franchise-ok önállóan is megállják helyüket a mozikban. Azonban tisztában van azzal, hogy mit szeretnének a rajongók.

Mindenki azt szeretné látni. Nem tudhatod, talán egyszer majd… ez is megtörténhet.

Amy Pascal

A Pókember: Hazatérés után a Sonynak egy másik nagy sikerű falmászó filmje is volt, a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs mozifilm a tavalyi évből, ami a kritikusok és a rajongók szemében is helyt állt. A mozi folytatást kap, de Pascal szavaiból kivéve a stúdiónak nagyobb tervei vannak a franchise-zal.

Természetesen visszatér a mozikba, és Milesról szól majd. Nem tudom, hogy ki kellene-e zárnunk [Milest az élőszereplős filmből]. Szerintem úgy kell hozzáállnod a témához, hogy semmi sem zárja azt ki.

A producer azt is elárulta, hogy nagyszerű dolgokat vittek véghez a Marvel Studios-szal közösen, remek a két stúdió közötti kapcsolat, így nagy jövő áll még Tom Holland és az ő Pókembere előtt. A Pókemberrel legközelebb két hét múlva találkozhatnak a rajongók, ugyanis akkor mutatják be itthon a Pókember: Idegenbent.

Még több a témában...

Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról

Kévés Bence Mihály

Pókember: Idegenben rejtett utalást hallottunk a Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

A Marvel és a DC filmek legjobb és legrosszabb halálesetei 2018-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább