Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Hardy megerősítette volna a Venom 2. rendezőjét?

Múlt héten már többen bejelentkeztek a Venom 2. megüresedett rendezői székére, és a legfrissebb hírek szerint a Sony kiválasztotta az új rendezőt.

Alig pár napja írtunk arról, hogy Andy Serkis színész-rendező is jó eséllyel pályázik Ruben Fleisher megüresedett rendezői posztjára, miután egyéb elfoglaltságok miatt nem tudta vállalni a Venom 2. rész forgatását. Serkis mellett olyan jelöltek indultak még a feladatra, mint Travis Knight és Rupert Wyatt.

Úgy tűnik azonban, hogy a Sony Pictures nem húzta sokáig a dolgot, és Andy Serkisnek adta a feladatot – derült ki Tom Hardy Instagram-bejegyzéséből. Tegnap este a színész oldalán egy felettébb érdekes poszt jelent meg a rendezőről mindenféle kommentár nélkül, de elég egyértelmű, hogy itt a Venom 2. rendezőjére utalt. Sokáig nem volt elérhető a poszt, hiszen a megjelent hírek után a színész eltávolította a képet, így már csak hűlt helyét találjuk, szerencsére azonban az internet nem felejt, így volt, aki megörökítette azt:

Sokaknak Serkis neve színészként lehet ismerős, nem véletlen, hiszen éveken keresztül játszotta Cézárt A majmok bolygója franchiseban, de megfordult a Marvel Moziverzumban is Ulysses Klaue-ként, illetve az új Star Wars-trilógiában ő játszotta Snoke legfőbb vezért. Ugyanakkor a kamerák mögött is próbára tette már magát nemegyszer. Dolgozott A hobbit-trilógia forgatásán a második egység direktoraként, 2017-ben a Lélegzetvétel című filmet készítette, tavalyi évben pedig a Maugli-filmet köszönhetjük neki.

A stúdió korábban már megerősítette, hogy Tom Hardy visszatér vezetőszerepében, ismét ő lesz Eddie Brock, miközben ellenfelét az első rész végén található stáblista utáni jelenetben feltűnt Woody Harrelson alakítja Cletus Kasady, azaz Vértontó szerepében. A premiert a Sony még nem tűzte ki, de pletykák szerint a forgatás idén novemberben kezdődik majd, így legjobb eséllyel valamikor 2020 őszén kerül mozikba a folytatás.

Még több a témában...

Megvan a Venom besorolása és a játékidő

Kévés Bence Mihály

Befejeződött a Venom-film forgatása is

Kévés Bence Mihály

Venom nem része a Marvel Moziverzumnak!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon