Andy Serkis

Több jelölt is van a Venom 2. rész rendezőjére, köztük Andy Serkis színész-rendező

Andy Serkis a legjobb színészek hírében áll, ezzel együtt ő is szerepel a Sony Pictures listáján, akik elkészíthetik a Venom 2. részét.

Andy Serkis a legjobb színészek hírében áll, ezzel együtt ő is szerepel a Sony Pictures listáján, akik elkészíthetik a Venom 2. részét.

A The Hollywood Reporter fülébe jutott, hogy A majmok bolygója és a Fekete Párduc filmek színésze, Andy Serkis is szerepel azon a listán, akik közül a Sony Pictures hamarosan rendezőt választ a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom 2. rész élére. Mint kiderült, a színész nemrég Los Angelesben utazott egy találkozóra a Sony vezetőivel, hogy megvitassák a rendezői teendőket. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Sokaknak Serkis neve színészként lehet ismerős, nem véletlen, hiszen éveken keresztül játszotta Cézárt A majmok bolygója franchiseban, de megfordult a Marvel Moziverzumban is Ulysses Klaue-ként, illetve az új Star Wars-trilógiában ő játszotta Snoke legfőbb vezért. Ugyanakkor a kamerák mögött is próbára tette már magát nemegyszer. Dolgozott A hobbit-trilógia forgatásán a második egység direktoraként, 2017-ben a Lélegzetvétel című filmet készítette, tavalyi évben pedig a Maugli-filmet köszönhetjük neki.

Nem sokkal a hír után a Variety értesülései szerint a rendezői székért többen is versenyben vannak, köztük Travis Knight az ŰrDongó spin-off rendezője, valamint Rupert Wyatt A majmok bolygója: Lázadás rendezője.

A stúdió korábban már megerősítette, hogy Tom Hardy visszatér vezetőszerepében, ismét ő lesz Eddie Brock, miközben ellenfelét az első rész végén található stáblista utáni jelenetben feltűnt Woody Harrelson alakítja Cletus Kasady, azaz Vértontó szerepében. A premiert a Sony még nem tűzte ki, de pletykák szerint a forgatás idén novemberben kezdődik majd, így legjobb eséllyel valamikor 2020 őszén kerül mozikba a folytatás.

 

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból

Next Article
The Sinking City

JÁTÉKTESZT: The Sinking City

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!