Wide Screen
Image default
Filmek

Több jelölt is van a Venom 2. rész rendezőjére, köztük Andy Serkis színész-rendező

Andy Serkis a legjobb színészek hírében áll, ezzel együtt ő is szerepel a Sony Pictures listáján, akik elkészíthetik a Venom 2. részét.

Andy Serkis a legjobb színészek hírében áll, ezzel együtt ő is szerepel a Sony Pictures listáján, akik elkészíthetik a Venom 2. részét.

A The Hollywood Reporter fülébe jutott, hogy A majmok bolygója és a Fekete Párduc filmek színésze, Andy Serkis is szerepel azon a listán, akik közül a Sony Pictures hamarosan rendezőt választ a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom 2. rész élére. Mint kiderült, a színész nemrég Los Angelesben utazott egy találkozóra a Sony vezetőivel, hogy megvitassák a rendezői teendőket.

Sokaknak Serkis neve színészként lehet ismerős, nem véletlen, hiszen éveken keresztül játszotta Cézárt A majmok bolygója franchiseban, de megfordult a Marvel Moziverzumban is Ulysses Klaue-ként, illetve az új Star Wars-trilógiában ő játszotta Snoke legfőbb vezért. Ugyanakkor a kamerák mögött is próbára tette már magát nemegyszer. Dolgozott A hobbit-trilógia forgatásán a második egység direktoraként, 2017-ben a Lélegzetvétel című filmet készítette, tavalyi évben pedig a Maugli-filmet köszönhetjük neki.

Nem sokkal a hír után a Variety értesülései szerint a rendezői székért többen is versenyben vannak, köztük Travis Knight az ŰrDongó spin-off rendezője, valamint Rupert Wyatt A majmok bolygója: Lázadás rendezője.

A stúdió korábban már megerősítette, hogy Tom Hardy visszatér vezetőszerepében, ismét ő lesz Eddie Brock, miközben ellenfelét az első rész végén található stáblista utáni jelenetben feltűnt Woody Harrelson alakítja Cletus Kasady, azaz Vértontó szerepében. A premiert a Sony még nem tűzte ki, de pletykák szerint a forgatás idén novemberben kezdődik majd, így legjobb eséllyel valamikor 2020 őszén kerül mozikba a folytatás.

 

Még több a témában...

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának

Kévés Bence Mihály

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat