x
Close


Közelgő események

Filmek

A Shazam! Fury of the Gods forgatásán egy váratlan karakter is feltűnt

A Shazam! Fury of the Gods 2023-ban kerül a mozikba.

A Shazam! Fury of the Gods forgatásán egy váratlan karakter is feltűnt
  • PublishedJuly 25, 2021

Sok érdekes forgatási fotót kaptunk már a Shazam! Fury of the Gods forgatásáról. Ezek egyikén kiszúrtuk a főhős merőben megújult, s sokkal menőbb jelmezét, majd a rendező hivatalos képen fedte fel a Shazam-család többi szereplőjének új jelmezét. Most pedig a DC Moziverzum egy korábban bemutatott karaktere tűnt fel a forgatáson.

A folytatás munkálatai jelenleg a Georgia államban található Atlantában zajlanak, ami ott folytatja majd a mitológia elmesélését, ahol az első rész befejezte. Az első rész szereplői mellett kapunk újoncokat is, Rachel Zegler, Helen Mirren és Lucy Liu karakterei Atlas lányai szerepében mutatkoznak be, de nem ők az egyetlen mitológia karakterek a filmben, hiszen egy új forgatási fotó megerősítette, Djimon Honsou is feltűnik.

Honsou először a Shazam! című filmben mutatkozott be, mint a varázsló, aki átadta erejét Billy Batsonnak. A forgatás ilyen korai szakaszában még nem világos, hogy Honsou visszatér-e a szerepében, mivel most, hogy Batson már kicsit bölcsebb lett az első rész után, s tudja, hogy erejét jóra használhatja.

Djimon Honsou eredetileg hosszú, ősz fürtöket és szakállt viselt az első filmben, ám a folytatásra teljesen megváltozott a karakter külseje. Egyrészt a karakter raszta hajat visel, és sokkal ápoltabb szakállal mutatkozik. De ez betudható annak, hogy Honsou varázslója fiatalabbnak tűnik a forgatási képen, ami arra enged következtetni, hogy ezúttal ő is kiveszi részét az akcióból, nem pedig egy bölcs varázsló szerepében osztja a bölcsességeket a fiataloknak.

Szigorú titoktartás mellett készül a második rész. A főszereplőt alakító Zachary Levi mellett egy világsztárt is kapunk, amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.