x
Close


Közelgő események

Filmek

A Shazam: Fury of the Gods forgatási fotóin Zachary Levi már a szuperhős új jelmezében pózol

Kiszivárgott Shazam új kosztümje a folytatásból.

A Shazam: Fury of the Gods forgatási fotóin Zachary Levi már a szuperhős új jelmezében pózol
  • PublishedJune 4, 2021

Múlt héten vette csak kezdetét a Shazam: Fury of the Gods munkálata, de máris kiszivárgott néhány forgatási fotó, rajtuk a címszereplő merőben új kosztümjét is kiszúrhatjuk. A készítők korábban már utaltak rá, hogy Zackhary Levi által megformált szuperhős jelmeze más lesz, mint amit viselt legutóbb, de hivatalosan nem fedték fel.

A Just Jared tett közzé néhány új forgatási képet a Georgia államban található Union Cityből, ahol jelenleg is forgatják a második részt. Hosszú halasztást követően május végén az egyik legnépszerűbb forgatási városban, Atlantában kapcsolták be a kamerákat, néhány nappal később pedig már odább is állt a stáb. Jelenleg a Fulton megyei kisvárosban dolgoznak, ahol Levi már új jelmezében feszít a kamerák előtt. Jelentős változtatáson esett át Shazam jelmeze, és a készítők le sem tagadhatnák, hogy Henry Cavill Superman jelmeze milyen mély benyomást keltett bennük – már tényleg csak a kék szín hiányzik róla. Nemcsak hitelesebbnek tűnik ebben a szerelésben Shazam, de Levi fizimiskája fontos hangsúlyt kap benne.

Szigorú titoktartás mellett készül a második rész. A főszereplőt alakító Zachary Levi mellett egy világsztárt is kapunk, amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni.

Ahogy arra az alcím is utal, a második részben az istenek haragját szabadítják majd el, de hogy kik lesznek ezek a hősök, egyelőre nem tudni. Sokáig pletykáltak arról, hogy esetleg Black Adam is feltűnik majd a filmben, ám Dwayne Johnson karaktere egy önálló filmben mutatkozik be a DC Moziverzumban. A Shazam 2. rendezői székében az első részt is jegyző David F. Sandberg foglal helyet, míg a forgatókönyvön Henry Gayden, aki szintén közreműködött az első résznél.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.