Főoldal Filmek A Shazam: Fury of the Gods rendezője hivatalos képet mutatott a Shazam-családról és az új jelmezekről
Filmek

A Shazam: Fury of the Gods rendezője hivatalos képet mutatott a Shazam-családról és az új jelmezekről

Hivatalos képen mutatták meg szuperhősök megújult jelmezeit.

336
Shazamn
Forrás: DC Studios

A Shazam: Fury of the Gods direktora megelőzte az újabb szivárogtatást, s inkább hivatalos képet osztott a szuperhősökről és a megújult jelmezekről. Múlt héten már láttunk forgatás közben Zachary Levi karakterének sokkal menőbb jelmezét, de David F. Sandberg most úgy döntött, hogy nem akar lesifotót Shazamról és a többi szuperhősről, ezért hivatalos képpel köszönti a családot.

A forgatásról jó néhány fotót és videót megosztottak a világhálón, de most David F. Sandberg rendező egy olyan jelenet forgatására készül, amiben az egész Shazam-család szerepelni fog, és az újabb szivárogtatást elkerülve előállt a hivatalos képpel a kulisszák mögül. A képen látható karakterek egytől egyig már az új kosztümben virítanak.

A képen balról jobbra haladva Freddy (Adam Brody), Darla (Meagan Good), Eugene (Ross Butler), Shazam (Zachary Levi), Mary (Grace Fulton) és Pedro (D.J. Cotrona). Az első filmben Michelle Borth játszotta Maryt, azonban Sandberg megerősítette, hogy ezúttal Fultont láthatjuk mindkét szerepben majd, s nem csak a jelmeze, de a haja is megújul a folytatásra.

Szigorú titoktartás mellett készül a második rész. A főszereplőt alakító Zachary Levi mellett egy világsztárt is kapunk, amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni.

Ahogy arra az alcím is utal, a második részben az istenek haragját szabadítják majd el, de hogy kik lesznek ezek a hősök, egyelőre nem tudni. Sokáig pletykáltak arról, hogy esetleg Black Adam is feltűnik majd a filmben, ám Dwayne Johnson karaktere egy önálló filmben mutatkozik be a DC Moziverzumban. A Shazam 2. rendezői székében az első részt is jegyző David F. Sandberg foglal helyet, míg a forgatókönyvön Henry Gayden, aki szintén közreműködött az első résznél.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?