Főoldal Filmek A Russo testvérek szerint Professzor Hulk valójában se nem Hulk, se nem Bruce
Filmek

A Russo testvérek szerint Professzor Hulk valójában se nem Hulk, se nem Bruce

Mark Ruffalo karaktere jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, azonban a Russo testvérek szerint a Végjátékban egy egészen új Hulkot láttunk.

470
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Mark Ruffalo karaktere jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, azonban a Russo testvérek szerint a Végjátékban egy egészen új Hulkot láttunk.

A Bosszúállók: Végtelen háború eredetileg azzal végződött volna, hogy Bruce Banner és Hulk kiegyeznek és a szemünk láttára alakult volna át Professzor Hulkká, ami lényegében egyesítette volna a karakter két alteregóját. A készítők végül belátták, hogy ez nem működött volna a harmadik Bosszúállók-filmben, ezért ezt meghagyták későbbre, az öt év múlva játszódó Végjátékra.

Múlt éjjel a Russo testvérek a Végjáték forgatókönyvíróival közösen nézték újra a filmet, miközben folyamatosan kommentálták a látott képsorokat, és kulisszák mögötti tartalmat osztottak meg. Többek között így derült ki, hogy Amerika Kapitány is lehetett volna a Lélekkő, megható búcsúvideót láttunk Chris Evans és Robert Downey Jr. utolsó napjáról, vagy Marvel Kapitány üdvözlését a fedélzeten, de akár Hulk teljesen új énjéről is szó esett.

Ez azt jelenti, hogy Professzor Hulk a filmben nem Bruce Banner volt Hulk nyers erejével, hanem egy teljesen különálló teremtményt kaptunk a két fél összeolvadásával. Ez egy nagyon érdekes kérdést is felvet, vajon több személyiséget is jelent ez?

Ezt a képregények szerelmeseinek aligha kell ecsetelni, hiszen az évek alatt már több hasonló dologról is olvasni lehetett, elég csak Joe Fixit és Maestro esetét kiemelni, és nagyon reméljük, hogy hamarosan valami hasonlóra a Marvel Moziverzumban is sor kerül majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események