Bosszúállók: Végtelen háború

A Végjáték korai tervein Wanda túlélte volna a csettintést és Mordállyal egy kalandba vágtak volna

Akár Mordály és Wanda is közös kalandot kaphatott volna a Bosszúállók: Végjátékban, de ez sem valósult meg.

Akár Mordály és Wanda is közös kalandot kaphatott volna a Bosszúállók: Végjátékban, de ez sem valósult meg.

A Russo testvérek mellett a Végtelen háború és Végjáték forgatókönyvírói is beszálltak a közös filmnézésbe, mely során újabb érdekességeket osztottak meg a film korai terveiről, köztük, hogy mely karakterek élték volna túl Thanos csettintését a Végtelen háborúban. Christopher Markus és Stephen McFeely elképesztően sok ötlettel állt elő mindkét film esetében, köztük egészen hajmeresztő és durva tervek is születtek – mint azt a 2019-es San Diego-i Comic-Conon megosztották.

A grandiózus finálét megelőző tervezés során még úgy gondolták, hogy Wanda nem hal meg a Végtelen háború végén, hanem Mordállyal csapatot alkot, s egy űrutazásra indulnak – alighanem Thanos felkutatása lett volna a cél, hogy miként tudják visszahozni szeretteiket. Markus a vetítés alatt elárulta, hogy ezt olyannyira komolyan gondolták, hogy egy egész tervet kidolgoztak erre a verzióra, de miután összeállt a film cselekménye, melyben Vízió életét veszti, már nem érezték erősnek ezt.

Nyilvánvalóan a tervezés nagyon korai szakaszában születhetett a gondolat, de hamar be kellett látniuk, hogy nem ez a legjobb út, van ennél sokkal járhatóbb történet is. A stúdió végül arra szavazott, hogy a hat eredeti Bosszúállónak kell életben maradnia, akikkel az egész elkezdődött 2012-ben. Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy Wanda és Mordály utazása nagyon szórakoztató lett volna.

Total
33
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Ilyen volt Brie Larson első napja Marvel Kapitányként a Végjáték forgatásán

Next Article

Mától elérhető a Dragon Ball Z: Kakarot első kiegészítője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!