Főoldal Filmek A Netflix kitűzte a Tőrbe ejtve 2. bemutatóját, amit a mozikban is megnézhetünk majd
Filmek

A Netflix kitűzte a Tőrbe ejtve 2. bemutatóját, amit a mozikban is megnézhetünk majd

Még idén visszatér kedvenc nyomozónk, Benoit Blanc.

491
Tőrbe ejtve
Forrás: Netflix

Benoit Blanc nyomozó a következő rejtélyét még ebben az évben megoldja, miután a Netflix idén szeretné bemutatni a nagysikerű Tőrbe ejtve című film első folytatását. A legfrissebb hírek szerint a világ legnagyobb streamingszolgáltatója valamikor ősszel készül bemutatni Rian Johnson rendező eredeti detektívtörténetének második felvonását.

A Variety adta hírül, hogy a Tőrbe ejtve 2., Rian Johnson rendező folytatása a kritikusok által is elismert gyilkossági bűnügy újabb rejtélye 2022 utolsó negyedévében kerül a mozikba és természetesen a Netflix képernyőjére. A Netflix még 2021 márciusában jelentette be, hogy 450 millió dollárért megvásárolta a Tőrbe ejtve két folytatását.

A Netflix abban bízik, hogy a folytatás legalább olyan sikeres lesz, mint az első rész volt, és a kritikusok mellett további díjakat zsebelhet be az alkotással. Az első rész Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti forgatókönyvért. Rian Johnson rendező is visszatér, aki a folytatás írója és rendezője lesz.

A folytatásban természetesen marad Daniel Craig által alakított nyomozó mint Benoit Blanc, azonban az új ügynél új szereplőkkel göngyölíti majd fel a bűntényt, köztük Dave BautistaEdward NortonJanelle Monáe, a WandaVision boszorkányát alakító Kathryn HahnKate Hudson, valamint Jessica Henwick is feltűnik a folytatásban.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Tőrbe ejtve
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Vaják
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese...