Sólyomszem

A Marvel Studios egy önálló filmen dolgozott Sólyomszemnek, mielőtt egy Disney+ sorozat lett belőle

Akár filmet is kaphatott volna Sólyomszem.

Egészen 2018 nyaráig kell visszamennünk, amikor arról kezdtek el külföldi lapok cikkezni, hogy Sólyomszem egy önálló filmmel tér vissza a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak az akkori hírek, s a Marvel Studios el is kezdett dolgozni egy filmen, majd jött a Disney+ streamingszolgáltató, s minden megváltozott.

A Disney+ hatalmas változást hozott, kezdve azzal, hogy a Marvel Studios megduplázta a projektek számát, és a filmek mellett a sorozatok is fontos szerepet kapnak a jövőben. De olyan tekintetben is gyökeresen átírta a terveket, hogy bizonyos alkotások végül sorozat formájában mutatkoznak be. Az utóbbi időben Sólyomszem is a rivaldafénybe került, hiszen Jeremy Rennert vélhetően utoljára látjuk a címszereplő szerepében, miközben átadja a stafétabotot új tanítványának, a Hailee Steinfeld által megformált Kate Bishopnak.

A The Hollywood Reporter osztott meg egy érdekes cikket, ami rávilágított egy fontos tényre, hogy a streamingszolgáltató milyen hatással volt Kevin Feige és a Marvel terveire. Egy rész kimondja, hogy kezdetben tényleg egy szólófilmet kapott volna Clint Barton, ám végül a sorozat mellett döntöttek.

A stúdió eredetileg megegyezett Jeremy Rennerrel, hogy a színész Bosszúálló karakterét, Sólyomszemet eljátssza egy önálló filmben, mielőtt a projekt egy Disney+ sorozat formájában valósult volna meg.

Így utólag belegondolva, jó döntés született, hogy a sorozat mellett tették le voksukat, hiszen a készítőknek több idejük marad, hogy felvezessék az új karaktert, aki később Sólyomszem helyét veszi majd át a Bosszúállók sorában. Néhány forgatási képtől eltekintve nem sokat tudunk a sorozatról. A képek többségén Renner és Steinfeld párost látni, hozzájuk pedig hamarosan csatlakozni fog Florence Pugh is, aki a Fekete Özvegy-film után visszatér Yelena Belova szerepében.

A sorozatot a tervek szerint még idén bemutatják majd a Disney+ platformon.

Total
3
Shares
Previous Article
Kong

A Godzilla vs Kong egyik játéka megerősítette Kong új fegyverét

Next Article

Kiszivároghatott a Dying Light 2 gyűjtői változata

Related Posts