marvel-solyomszem

Sólyomszem saját filmet kap a negyedik fázisban?

Sólyomszem kimaradt a Végtelen háborúból, de egy friss hír szerint a Marvel komolyan számol a karakterrel.

Sólyomszem kimaradt a Végtelen háborúból, de egy friss hír szerint a Marvel komolyan számol a karakterrel.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke nemrég kijelentette, hogy a negyedik fázis menetrendjét a jövő évi San Diego-i Comic-Conig nem hozzák nyilvánosságra, azonban egy-két részlet így is kitudódott. A legfrissebb hírek szerint nem csak Fekete Özvegy, hanem Clint Barton, azaz Sólyomszem is saját filmmel jelentkezik 2019 után a Marvel Moziverzumban.

A Bosszúállók: Végtelen háborúból kihagyták Sólyomszemet, de megtudtuk, hogy házi őrizete miatt nem tudott részt venni a harcban, akárcsak a Hangya, akit szintén parkoló pályára tettek a Bosszúállók 3.-ra. De a MCU Cosmic forrása megtudta, hogy a Marvel Studios fontolóra vette, hogy Jeremy Renner színész saját filmet kapjon, de az ő filmje egy a sok közül, hiszen a jövőben több karakter is spin-off részt kaphat. Ez úgy hangzik, mintha a stúdió a jövőben az önálló részekre fókuszálna, és picit háttérbe szorítaná a Bosszúállók franchiset.

Mesélték nekem, hogy a Marvelnek egy pár ötlete van arra, hogy mely karakterek kapjanak önálló filmet a jövőben. Az egyik a felsorolt karakterek között Sólyomszem. Kevin Feige megjegyzése a karakterekről egybevág azzal, amit én hallottam most Sólyomszemről. Nem mondok többet, mert ez olyan dolog, ami egyhamar nem fog megvalósulni, de határozottan a Marvel tervei között szerepel.

Kevin Feige a hétvégi Produced konferencián több utalást is tett a jövőre, ugyanakkor elmondta a negyedik fázisban új arcok is feltűnnek. Ehhez kapcsolódó hír, hogy az elnök már nagyon várja a telefonhívást a Disney és a Fox házasságáról, amikor az X-Menek és A Fantasztikus Négyes karakterei feltűnhetnek a Marvel Moziverzumban. Sólyomszem már biztosan ott lesz a Bosszúállók 4.-ben, és a forgatási képek alapján már Roninként tér vissza a csapatba.

Total
0
Shares
Previous Article

Bemutatták a First Man előzetesét

Next Article

Geoff Johns lemond a DC elnöki posztjáról, és ő írja a Zöld Lámpás új forgatókönyvét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!