Főoldal Filmek Sólyomszem saját filmet kap a negyedik fázisban?
Filmek

Sólyomszem saját filmet kap a negyedik fázisban?

Sólyomszem kimaradt a Végtelen háborúból, de egy friss hír szerint a Marvel komolyan számol a karakterrel.

769
marvel-solyomszem

Sólyomszem kimaradt a Végtelen háborúból, de egy friss hír szerint a Marvel komolyan számol a karakterrel.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke nemrég kijelentette, hogy a negyedik fázis menetrendjét a jövő évi San Diego-i Comic-Conig nem hozzák nyilvánosságra, azonban egy-két részlet így is kitudódott. A legfrissebb hírek szerint nem csak Fekete Özvegy, hanem Clint Barton, azaz Sólyomszem is saját filmmel jelentkezik 2019 után a Marvel Moziverzumban.

A Bosszúállók: Végtelen háborúból kihagyták Sólyomszemet, de megtudtuk, hogy házi őrizete miatt nem tudott részt venni a harcban, akárcsak a Hangya, akit szintén parkoló pályára tettek a Bosszúállók 3.-ra. De a MCU Cosmic forrása megtudta, hogy a Marvel Studios fontolóra vette, hogy Jeremy Renner színész saját filmet kapjon, de az ő filmje egy a sok közül, hiszen a jövőben több karakter is spin-off részt kaphat. Ez úgy hangzik, mintha a stúdió a jövőben az önálló részekre fókuszálna, és picit háttérbe szorítaná a Bosszúállók franchiset.

Mesélték nekem, hogy a Marvelnek egy pár ötlete van arra, hogy mely karakterek kapjanak önálló filmet a jövőben. Az egyik a felsorolt karakterek között Sólyomszem. Kevin Feige megjegyzése a karakterekről egybevág azzal, amit én hallottam most Sólyomszemről. Nem mondok többet, mert ez olyan dolog, ami egyhamar nem fog megvalósulni, de határozottan a Marvel tervei között szerepel.

Kevin Feige a hétvégi Produced konferencián több utalást is tett a jövőre, ugyanakkor elmondta a negyedik fázisban új arcok is feltűnnek. Ehhez kapcsolódó hír, hogy az elnök már nagyon várja a telefonhívást a Disney és a Fox házasságáról, amikor az X-Menek és A Fantasztikus Négyes karakterei feltűnhetnek a Marvel Moziverzumban. Sólyomszem már biztosan ott lesz a Bosszúállók 4.-ben, és a forgatási képek alapján már Roninként tér vissza a csapatba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Sólyomszem
Filmek

Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen

Mikor láthatjuk Sólyomszemet újra a Marvel Moziverzumban?

Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

A Bosszúállók: Végtelen háború elejéről kivágtak egy 45 perces jelenetet, amiben Thanos megszerezte a Hatalomkövet

Thanos harácsolásáról szólt volna, ahogy leigázza Xandart és megszerzi a Hatalomkövet.