Image default
Filmek

Jeremy Renner új jelmezben tűnt fel a Bosszúállók 4. forgatásán

Clint Bartont játszó Jeremy Renner új jelmezben jelent meg a Bosszúállók 4. forgatásán, bemutatkozik Roninként?

Nem is olyan rég kaptunk pletykákat afelől, hogy esetleg Clint Barton a negyedik Bosszúállók-filmben veszni hagyja az eddig megismert alteregóját, és Roninként száll szembe Thanos-szal a záró részben, habár mindeddig ezt hivatalosan nem erősítették meg. De képi bizonyíték már készült erről, mutatjuk is nektek:

Elsőre talán nem is vettétek észre, mert teljesen úgy fest Renner, mint mikor Sólyomszemnek öltözik, vagyis kabátban és fekete egyenruhában láttuk már korábban is. Igen ám, csak hogy a közeli képek árulkodóra sikerültek, hiszen a fekete kabát alól kikandikálnak az aranyszálak, ami utalás a szamurájharcos Roninra, akit a képregényekben pont így ábrázolnak: fekete szamuráj ruha arany csíkokkal.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. Április 26-án lesz, amit egy évre rá a Bosszúállók 4. követ 2019. május 3-án.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

James Gunn elárulta, hogy mit mondott [SPOILER] a Végtelen háború végén

Kévés Bence Mihály

Megerősítést nyert a Bosszúállók: Végtelen háború új gonosza?

Kévés Bence Mihály

Új képkockát kaptunk a Végtelen háborúból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább