Arnold Schwarzenegger megosztott ezt-azt a Terminator 6.-ról

Arnold Schwarzenegger beszélt James Cameron és Tim Miller közös filmjéről, a Terminator 6.-ról.

Arnold Schwarzenegger beszélt James Cameron és Tim Miller közös filmjéről, a Terminator 6.-ról.

James Cameron rendezésű a Terminator 2. – Az ítélet napja óta csak vergődött a franchise, nem találta helyét, a kritikák lesújtóak voltak, a rajongók meg már unták az állandó ugrálást az időben. Év elején Cameron bejelentette, hogy 2017 végén visszakapja a jogokat, s új Terminator-filmek rendezésébe fog, melyek a szó szoros értelemben is eltörlik a második rész óta készült filmeket. Most pedig Arnold Schwarzenegger arról osztott meg néhány gondolatot, hogy mit várhatunk Tim Millerrel a Terminator 6. élén, amit jövőre nálunk is forgatnak.

Szerintem [James] Cameron és Tilm [Miller] olyan koncepcióval álltak elő, ahol folytathatják a T-800-as történetét, de egy teljesen új filmet készítenek. Amit most készülnek csinálni ezzel a felállással alapvetően annyit jelent, hogy visszahoznak néhány alap karaktert, mint Linda Hamilton és az én karakterem, és minden mást eldobnak. Csak felejtsük el az idővonalak szabályait és más karaktereket.

A Terminator: Genisys egyik legjobb jelenete az volt, mikor feltűnt benne a T-800-as robot egy fiatalabb ömaga, és nagyon úgy fest, hogy ezt szeretnék tovább vinni a hatodik részben is. A Terminator 6. egyértelmű célja, hogy visszahozzák a T-800-ast egy erősebb és fiatalabb formában:

Szerintem a T-800-as modell egy nagyon érdekes karakter. Ő egy gép, ami pusztító lehet, olyan dolgokat is képes tenni, amire az emberek nem képesek, de ugyanakkor a karakter egy újabb technológiával készül, ami hirtelen sebezhetőbbé teszi őt, és ez még érdekesebbé teszi őt.

Két évünk van a Terminator 6.-ig, és mint ahogy a bevezetőben is írtuk, jövőre kishazánkban is forgatni fogják, de a stáb ellátogat majd Spanyolországban is, hogy a 2019. július 26-ára minden a helyére álljon.

Total
0
Shares
Previous Article

Jeremy Renner új jelmezben tűnt fel a Bosszúállók 4. forgatásán

Next Article

Gareth Evans készítheti el a Deathstroke-mozit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!