Wide Screen
Image default
Filmek

Arnold Schwarzenegger megosztott ezt-azt a Terminator 6.-ról

Arnold Schwarzenegger beszélt James Cameron és Tim Miller közös filmjéről, a Terminator 6.-ról.

Arnold Schwarzenegger beszélt James Cameron és Tim Miller közös filmjéről, a Terminator 6.-ról.

James Cameron rendezésű a Terminator 2. – Az ítélet napja óta csak vergődött a franchise, nem találta helyét, a kritikák lesújtóak voltak, a rajongók meg már unták az állandó ugrálást az időben. Év elején Cameron bejelentette, hogy 2017 végén visszakapja a jogokat, s új Terminator-filmek rendezésébe fog, melyek a szó szoros értelemben is eltörlik a második rész óta készült filmeket. Most pedig Arnold Schwarzenegger arról osztott meg néhány gondolatot, hogy mit várhatunk Tim Millerrel a Terminator 6. élén, amit jövőre nálunk is forgatnak.

Szerintem [James] Cameron és Tilm [Miller] olyan koncepcióval álltak elő, ahol folytathatják a T-800-as történetét, de egy teljesen új filmet készítenek. Amit most készülnek csinálni ezzel a felállással alapvetően annyit jelent, hogy visszahoznak néhány alap karaktert, mint Linda Hamilton és az én karakterem, és minden mást eldobnak. Csak felejtsük el az idővonalak szabályait és más karaktereket.

A Terminator: Genisys egyik legjobb jelenete az volt, mikor feltűnt benne a T-800-as robot egy fiatalabb ömaga, és nagyon úgy fest, hogy ezt szeretnék tovább vinni a hatodik részben is. A Terminator 6. egyértelmű célja, hogy visszahozzák a T-800-ast egy erősebb és fiatalabb formában:

Szerintem a T-800-as modell egy nagyon érdekes karakter. Ő egy gép, ami pusztító lehet, olyan dolgokat is képes tenni, amire az emberek nem képesek, de ugyanakkor a karakter egy újabb technológiával készül, ami hirtelen sebezhetőbbé teszi őt, és ez még érdekesebbé teszi őt.

Két évünk van a Terminator 6.-ig, és mint ahogy a bevezetőben is írtuk, jövőre kishazánkban is forgatni fogják, de a stáb ellátogat majd Spanyolországban is, hogy a 2019. július 26-ára minden a helyére álljon.

Még több a témában...

Befejeződött az Avatar 2. forgatása, és majdnem teljesen elkészültek az Avatar 3. résszel is

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. forgatási képén az emberek ismét harcba indulnak a Pandora bolygón

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat