Főoldal Filmek Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen
Filmek

Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen

Mikor láthatjuk Sólyomszemet újra a Marvel Moziverzumban?

285
Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios

A Sólyomszem sztárját egészségügyi állapotáról kérdezték a 2023 elején történt hókotró balesete után. Az interjúban Jeremy Renner megerősítette, hogy szinte teljesen felépült balesetéből, és felkészült, hogy Clint Barton szerepében visszatérjen, amennyiben a Marvel Studios megkeresi.

2023 szilveszterén történt, hogy Jeremy Rennert maga alá sodorta egy hókotró, miközben megpróbálta megmenteni az unokaöccsét. Voltak aggályok, hogy Renner nem fog felépülni sérüléséből, de hosszas lábadozás után a múlt hónapban újra munkába állt a Kingstown polgármestere 3. évadának forgatásán.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva a színészt a jövőjéről kérdezték, amikor megerősítette: “Mindig játékban vagyok. Elég erős leszek, az biztos. Készen állok”. Renner a továbbiakban elárulta, hogy az MCU-s színészek végig mellette voltak, ők voltak a legnagyobb támaszai a felépülése alatt. “Az összes srác az ágyamhoz jött” – mondta. “Végig velem voltak a felépülés során, szóval… ha akarnak, megkaphatnak. Ez már valami!”

Mindent megteszek, amit csak tudok… bármit, hogy jobban legyek, hogy erősebb legyek. Ez egy egyirányú utca, ez a felépülés. Az életem hátralévő része az egészségről és a jó közérzetről szól. A felépülés része lesz az életem hátralévő részének, úgyhogy már alig várom. Mindig van mit tenni, hogy jobban legyek, erősebb legyek, boldogabb, egészségesebb, és ez az, amit már alig várok.

Jeremy renner

Renner megpróbálta megállítani a guruló hókotrót, amikor észrevette, hogy elindult unokaöccse felé, de a jármű alá került a színész, és összezúzta. Több mint 30 csontja eltörött, sok vért vesztett, az orvosok az életéért küzdöttek. A tavalyi év túlnyomó részét rehabilitációval töltötte Renner, hogy felépüljön, és újra kamerák elé tudjon állni. A kemény és kitartó munka meghozta gyümölcsét, a SkyShowtime saját gyártású sorozatának 3. évadát már forgatja a színész, és bízunk benne, hogy hamarosan az MCU-ban is viszontláthatjuk.

Konkrét hír nincs arról, hogy a színész hol és mikor térhet vissza, vagy egyáltalán a Marvel Studios vissza akarja-e hozni az eredeti Bosszúállót. A Sólyomszem 2. évada esélytelennek tűnik, mivel Kate Bishop csatlakozik a Fiatal Bosszúállókhoz. Clint Barton biztosan szerepet kap a Bosszúállók 5. részében (ez a A Kang-dinasztia), így Rennernek bőven lesz ideje felkészülni a sok mutatványra.

Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.