Főoldal Filmek Jeremy Renner állapota kritikus, de stabil, miután áthajtott a lábán egy hókotró
Filmek

Jeremy Renner állapota kritikus, de stabil, miután áthajtott a lábán egy hókotró

A Sólyomszem sztárja balesetet szenvedett hétvégén, állapota kritikus, de stabil.

465
Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios

A sokan a szívükhöz kaptak ma délelőtt, amikor több portál is lehozta, hogy a Sólyomszem sztárja, Jeremy Renner kritikus, de stabil állapotban kórházban fekszik, miután tegnap otthonában, Reno közelében balesetet szenvedett. A TMZ felvételeket osztott meg, ahogy biztonságba helyezik a Marvel sztárját, illetve további részleteket arról, hogy pontosan mi történt.

A színész a hírek szerint a házától körülbelül negyed mérföldre lévő utat takarította, hogy a családja el tudjon indulni a szilveszteri hatalmas vihar után. A Snowcat nevű gép véletlenül áthajtott Renner egyik lábán, és olyan súlyos volt a sérülés, hogy rengeteg vért vesztett. Szerencsére az egyik szomszédja orvos, és azonnal ellátta a sérülést, elszorították a lábát, amíg a mentősök a helyszínre érkeztek. A hókotrót a rendőrség lefoglalta, mivel a biztonsági berendezések miatt ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Források szerint a Bosszúállók: Végjáték sztárja súlyos és nagy sérülést szenvedett, a balesetben a lábán kívül más testrészei is sérültek.

Találgatásokba nem szeretnénk bocsátkozni, mivel hivatalos közleményt még nem adtak ki a balesetről, de bízunk benne, hogy mielőbb pozitív hírt közölnek a színész állapotáról.

A színészt, akit az A bombák földjén című filmben nyújtott munkájáért a legjobb színész Oscar-díjra, majd a következő évben a Tolvajok városában nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplő díjra jelöltek, sokan bizonyára az MCU-ban végzett munkájáról ismerhetik leginkább.

Renner először a 2011-es Thorban játszotta Clint Bartont/Sólyomszemet, majd később újra eljátszotta a szerepet a Bosszúállókban, a Bosszúállókban: Ultron kora, az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végjáték, és a Disney+ Sólyomszem című sorozatában.

Sólyomszem
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Sólyomszem
Filmek

Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen

Mikor láthatjuk Sólyomszemet újra a Marvel Moziverzumban?