x
Close


Közelgő események

Filmek

Jeremy Renner állapota kritikus, de stabil, miután áthajtott a lábán egy hókotró

A Sólyomszem sztárja balesetet szenvedett hétvégén, állapota kritikus, de stabil.

Jeremy Renner állapota kritikus, de stabil, miután áthajtott a lábán egy hókotró
  • Publishedjanuár 2, 2023

A sokan a szívükhöz kaptak ma délelőtt, amikor több portál is lehozta, hogy a Sólyomszem sztárja, Jeremy Renner kritikus, de stabil állapotban kórházban fekszik, miután tegnap otthonában, Reno közelében balesetet szenvedett. A TMZ felvételeket osztott meg, ahogy biztonságba helyezik a Marvel sztárját, illetve további részleteket arról, hogy pontosan mi történt.

A színész a hírek szerint a házától körülbelül negyed mérföldre lévő utat takarította, hogy a családja el tudjon indulni a szilveszteri hatalmas vihar után. A Snowcat nevű gép véletlenül áthajtott Renner egyik lábán, és olyan súlyos volt a sérülés, hogy rengeteg vért vesztett. Szerencsére az egyik szomszédja orvos, és azonnal ellátta a sérülést, elszorították a lábát, amíg a mentősök a helyszínre érkeztek. A hókotrót a rendőrség lefoglalta, mivel a biztonsági berendezések miatt ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Források szerint a Bosszúállók: Végjáték sztárja súlyos és nagy sérülést szenvedett, a balesetben a lábán kívül más testrészei is sérültek.

Találgatásokba nem szeretnénk bocsátkozni, mivel hivatalos közleményt még nem adtak ki a balesetről, de bízunk benne, hogy mielőbb pozitív hírt közölnek a színész állapotáról.

A színészt, akit az A bombák földjén című filmben nyújtott munkájáért a legjobb színész Oscar-díjra, majd a következő évben a Tolvajok városában nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplő díjra jelöltek, sokan bizonyára az MCU-ban végzett munkájáról ismerhetik leginkább.

Renner először a 2011-es Thorban játszotta Clint Bartont/Sólyomszemet, majd később újra eljátszotta a szerepet a Bosszúállókban, a Bosszúállókban: Ultron kora, az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végjáték, és a Disney+ Sólyomszem című sorozatában.

Sólyomszem
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.