Főoldal Filmek Jeremy Renner a kilépés okáról beszélt, de látjuk még Mission: Impossible-filmben?
Filmek

Jeremy Renner a kilépés okáról beszélt, de látjuk még Mission: Impossible-filmben?

Vajon visszatér még William Brandt?

409
Jeremy Renner
Forrás: Mission: Impossible - Fantom protokoll

Jeremy Renner magyarázatot adott, hogy miért lépett ki a 2015-ös Mission: Impossible – Titkos nemzet után a franchise-ból, és arra is kitért, hogy fontolóra venné-e a visszatérést a jövőben. Miután Oscar-jelölést kapott A bombák földjén című filmben nyújtott főszerepéért, Renner az egyik közkedveltebb színész lett.

Ben Affleck Tolvajok városa című filmjéért újabb jelölést kapott, majd Renner csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Clint Barton/Sólyomszem szerepében. A karaktert először a 2011-es Thor című filmben alakította, majd ugyanabban az évben egy másik franchise-ban is fontos szerepet kapott, amikor William Brandt szerepét megkapta a Mission: Impossible – Fantom protokoll című filmben. Renner visszatért a 2015-ös Titkos nemzetben, de azóta nem kapott szerepet a két folytatásban.

A Collider cikkében Renner elárulta, hogy azért lépett ki a franchise-ból, mert a filmforgatások túl sok időt elvettek az életéből, ami nehézségeket okozott, amikor gyermeke lett.

Igen, ki kellett szállnom a filmsorozatból. Több forgatásra is el kellett volna mennem velük. Nagyon szeretem azokat a srácokat. Nagyon szeretem Tomot [Cruise]. Nagyon jól szórakoztunk, és nagyon szeretem azt a karaktert. Sok időt voltam távol. Minden Londonban történik. Apa lettem, és akkor ez nem működött volna… Talán most, hogy a lányom idősebb, még visszatérhetek. Bármikor beugranék egy Mission: Impossible-filmbe és vissza Brandt szerepébe. Ez nagyszerű.

Jeremy Renner

Renner 2011-ben csatlakozott a Mission: Impossible franchise-hoz, amikor az IMF titkár segédje és hírszerzési elemző, William Brandt szerepét játszotta, s Paula Patton Jane Carter karakterével együtt csatlakozott a korábbi csapathoz. A Fantom protokoll hatalmas sikert aratott, különösen a Mission: Impossible III kissé csalódást keltő bevételei után. A franchise negyedik része pozitív kritikákat kapott, és világszerte 694 millió dolláros bevételt hozott, ezzel a filmsorozat legnagyobb bevételű filmje volt a 2018-as Mission: Impossible – Utóhatás premierjéig.

Jeremy Renner
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Sólyomszem
Filmek

Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen

Mikor láthatjuk Sólyomszemet újra a Marvel Moziverzumban?