Főoldal Filmek A Marvel Moziverzum következő fő történetszála az Annihilation lesz?
Filmek

A Marvel Moziverzum következő fő történetszála az Annihilation lesz?

A Marvel Studios még mindig nem ismertette a következő év Marvel-filmjeinek címét, csak találgatások vannak, hogy mely alkotásokra válthatunk jegyet a 4. fázisban.

781
avengenew913

A Marvel Studios még mindig nem ismertette a következő év Marvel-filmjeinek címét, csak találgatások vannak, hogy mely alkotásokra válthatunk jegyet a 4. fázisban.

Mögöttünk van már az Infinity Saga lezáró darabja, a Bosszúállók: Végjáték, előttünk pedig még egy Pókember: Idegenben, de ez nem jelenteni azt, hogy a Marvel Studios véget vetne az univerzumépítésnek, sőt, éppen ellenkezőleg. A legújabb pletykák szerint a stúdió komolyan gondolja a multiverzum adta páratlan lehetőségeket. Nem szabad megfeledkeznünk Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló Fekete Özvegy-filmről sem, ami titokban már Norvégiában forog, de hamarosan Budapestre is ellátogat a stáb. De vajon mikor kezdik felvezetni a következő fő történetszálat?

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A We Got This Covered értesülései szerint a következő történetszál az Annihilation lesz, és az új fejezet főellensége nem más, mint Annihilus. A lap információi szerint az új szupergonoszt Thanoshoz hasonlóan vezetik majd fel a Marvel Moziverzumban. Szomorú hír azonban, hogy a következő grandiózus összecsapásra évek múlva kerül sor, valamikor az 5. fázisban teljesedhet ki. A hírek szerint még mielőtt találkoznánk az új főgonosszal, a Föld legnagyobb hősei szembetalálják magukat Norman Osbornnal is, aki a következő években a Bosszúállók új ellenfele lehet. A tervek között szerepel az is, hogy bevezetheti a Dark Avengers csapatot.

A be nem jelentett 4. fázisban pedig olyan alkotások kapnak helyet, mint a Doctor Strange és Fekete Párduc második része, de a Pókember 3. is terítéken van, amiről megint csak érdekes hírek láttak napvilágot. És akkor még nem beszéltünk a női szuperhősökről Marvel Kapitánnyal az élén, aki az első rész után garantáltan folytatást kap. A Végjáték fináléjában nem véletlen láttuk egy képernyőn a női szuperhősöket sem, akár még az A-Force nevű női szuperhősök csapata is összeállhat a következő években. Erre utalhat az a pletyka, miszerint 2022. május 6-án érkezik az Új Bosszúállók-film olyan tagokat bemutatva mint Sólyomszem lánya Kate Bishop, Iron Lady, Patriot, Wiccan, Stature és Vision 2.0.

A-Force

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Ezt a cameo-jelenetet biztosan törölték a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatókönyvéből

Sok változáson ment keresztül a Doctor Strange 2. forgatókönyve, és ettől a...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket

Ősszel visszatérnek a Marvelek, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni.