Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Moziverzum következő fő történetszála az Annihilation lesz?

A Marvel Studios még mindig nem ismertette a következő év Marvel-filmjeinek címét, csak találgatások vannak, hogy mely alkotásokra válthatunk jegyet a 4. fázisban.

A Marvel Studios még mindig nem ismertette a következő év Marvel-filmjeinek címét, csak találgatások vannak, hogy mely alkotásokra válthatunk jegyet a 4. fázisban.

Mögöttünk van már az Infinity Saga lezáró darabja, a Bosszúállók: Végjáték, előttünk pedig még egy Pókember: Idegenben, de ez nem jelenteni azt, hogy a Marvel Studios véget vetne az univerzumépítésnek, sőt, éppen ellenkezőleg. A legújabb pletykák szerint a stúdió komolyan gondolja a multiverzum adta páratlan lehetőségeket. Nem szabad megfeledkeznünk Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló Fekete Özvegy-filmről sem, ami titokban már Norvégiában forog, de hamarosan Budapestre is ellátogat a stáb. De vajon mikor kezdik felvezetni a következő fő történetszálat?

A We Got This Covered értesülései szerint a következő történetszál az Annihilation lesz, és az új fejezet főellensége nem más, mint Annihilus. A lap információi szerint az új szupergonoszt Thanoshoz hasonlóan vezetik majd fel a Marvel Moziverzumban. Szomorú hír azonban, hogy a következő grandiózus összecsapásra évek múlva kerül sor, valamikor az 5. fázisban teljesedhet ki. A hírek szerint még mielőtt találkoznánk az új főgonosszal, a Föld legnagyobb hősei szembetalálják magukat Norman Osbornnal is, aki a következő években a Bosszúállók új ellenfele lehet. A tervek között szerepel az is, hogy bevezetheti a Dark Avengers csapatot.

A be nem jelentett 4. fázisban pedig olyan alkotások kapnak helyet, mint a Doctor Strange és Fekete Párduc második része, de a Pókember 3. is terítéken van, amiről megint csak érdekes hírek láttak napvilágot. És akkor még nem beszéltünk a női szuperhősökről Marvel Kapitánnyal az élén, aki az első rész után garantáltan folytatást kap. A Végjáték fináléjában nem véletlen láttuk egy képernyőn a női szuperhősöket sem, akár még az A-Force nevű női szuperhősök csapata is összeállhat a következő években. Erre utalhat az a pletyka, miszerint 2022. május 6-án érkezik az Új Bosszúállók-film olyan tagokat bemutatva mint Sólyomszem lánya Kate Bishop, Iron Lady, Patriot, Wiccan, Stature és Vision 2.0.

A-Force

Még több a témában...

A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát

Kévés Bence Mihály

Ilyen volt Brie Larson első napja Marvel Kapitányként a Végjáték forgatásán

Kévés Bence Mihály

Eltolták a Pókember 3. bemutatóját, de az Irány a Pókeverzum 2., a Doctor Strange 2., a Thor 4. és az Uncharted is új premierdátumot kapott

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat