Wide Screen
Image default
Pletykák

Deadpoolt mellőzik, helyette Venom lehet Pókember ellenfele a harmadik részben

A Venom elsöprő sikere után érthető okokból a Sony Pictures azt szeretné, ha a Pókember ellenfele Venom lenne a harmadik részben.

Még be sem mutatták a Pókember: Idegenben legújabb részt, de már most arról pletykálnak, hogy ki lehet a hálószövő következő ellenfele a harmadik részben. Az elmúlt hetekben több cikket is olvasni lehetett arról, hogy a Marvel Studios fontolóra vette annak ötletét, hogy Deadpool is szerepeljen a folytatásban – őt azonban meghagyják saját univerzumában – ezek után olyan pletykákat olvashatunk, hogy már nem is Ryan Reynolds karakterét szeretnék a filmben látni, hanem Eddie Brockot, azaz Venomot.

Roger Wardell – aki tavaly több olyan részletet is megosztott a Bosszúállók: Végjáték cselekményéről, amik végül igaznak bizonyultak – most azt állítja, hogy a Sony Pictures azt szeretné elérni, hogy Tom Hardy-féle Venom szerepeljen a Pókember harmadik részében. Hogy mi lesz ebből nem tudni, mert látszólag Kevin Feige a Marvel Studios elnöke nem rajong az ötletért, nem volt elájulva a Venomtól sem.

Már csak azért sem valószínű, hogy Venom jelenlegi alakja valaha is szerepet kapjon a Marvel Moziverzumban, hiszen a film túlnyomórészt negatív kritikát kapott, azonban a vélemények nem szegték a rajongók kedvét, és a film a Sony egyik legsikeresebb filmjéről beszélünk, már ami a bevételt illeti. Más kérdés, hogy a Sony mennyire gondolja komolyan az ötletet, s mi történne, ha a Marvel Studios nemet mondana az egészre, mert a döntéssel akár a két stúdió közti jó viszony is megromolhat, s a Marvel elveszti a Pókember jogokat.

Még több a témában...

Befutott a Pókember: Idegenben második szinkronos előzetese

Kévés Bence Mihály

Doctor Strange akcióban a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán

Kévés Bence Mihály

Az Uncharted-film rendezője új célokat tűzött ki

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább