Fekete Özvegy

A májusi bemutató előtt kiszivárgott, hogy milyen hosszú lesz a Fekete Özvegy

Sztenderd játékidővel bír majd a Fekete Özvegy.

A dolgok állása szerint az idei év is nagyon nehéz lesz. A stúdiók egymás után csúsztatják el a bemutatókat az év elejéről. A február és március hónap szinte már teljesen üres maradt, s április is veszélybe került. Képtelenség megmondani, meddig húzódik majd el az egész. Ám a Disney még mindig úgy számol, hogy a terv szerint a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet május elején fogják bemutatni.

Ahogy néhány napja már beszámoltunk nektek, a Disney egyelőre kitart a premier mellett, nem szeretnék eltolni a bemutatót, arról pedig még mindig nem akarnak hallani, hogy közvetlenül a Disney+ streamingszolgáltatón mutassák be a filmet. Külföldi lapértesülések szerint, amennyiben nem tudják bemutatni májusban a filmet, legalább egyszer el fogják halasztani a bemutatót, mielőtt szóba kerülne a Disney+.

Az utóbbi időben nem sokat hallottunk a filmről, ami érthető egy ilyen bizonytalan időszakban, most azonban a stúdió véletlenül közzétette az Egyesült Királyságban, hogy milyen hosszú lesz a Fekete Özvegy. A maga 2 óra és 13 percével a Marvel Moziverzum kilencedik leghosszabb alkotása lesz Natasha szólófilmje.

A történet az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, amiből választ kapunk arra a kérdésre is, hogy milyen küldetésen vett részt Natasha és Sólyomszem Budapesten, amire kétszer is kaptunk utalást. A sztori olyan szempontból már nem lesz izgalmas, mert láttuk a két Bosszúállók-filmet, ám a Sólyomszem Disney+ sorozat miatt mindenképp érdekes, hiszen Florence Pugh által megformált Yelena Belova visszatér majd a sorozatban. Sőt, ő lehet majd a Marvel új Özvegye, miután Natasha feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban.

Total
4
Shares
Previous Article

Új információk a Star Wars Jedi Fallen Order 2-ről

Next Article
Godzilla vs Kong

Eltolták a Godzilla vs Kong bemutatóját, de szerencsére nem hónapokkal

Related Posts