Star Wars: Skywalker kora

A leforgatott akciójelenetek 90%-a belekerült a Skywalker korába

Legnagyobb bánatunkra nem került extra jelenet a Skywalker kora lemezes kiadására, ám a film kaszkadőr koordinátora megerősítette, hogy a legfontosabb jeleneteket nem vágták ki.

Legnagyobb bánatunkra nem került extra jelenet a Skywalker kora lemezes kiadására, ám a film kaszkadőr koordinátora megerősítette, hogy a legfontosabb jeleneteket nem vágták ki.

A Star Wars: Skywalker kora nem szűkölködött akciójelenetekben, az egyik leglátványosabb és legtöbb cselekményt felvonultató epizódról beszélünk, és könnyen lehet, hogy a történet éppen ennek látta kárát. Miközben a filmhez már több magyarázó írás is megjelent, a rajongók még mindig azon tanakodnak, hogy milyen jelenetek hevernek a vágószoba padlóján, amit a Disney kivágott a filmből.

Az elmúlt időben több olyan részlet is kiszivárgott, köztük The Eye of Webbish Bog jelenete is, ami a Mustafar nyitójelenetében kapott volna helyet. Nemrég a Screen Rant készített interjút a Skywalker kora kaszkadőr koordinátorával, Eunice Huthart-tal, aki megerősítette, hogy a forgatási jelenetek 90%-át végül láttuk a filmben:

Olyan filmeken dolgoztam, ahol azt mondanám, hogy az akciójelenetek 60%-, 65%- vagy 70%-a teszi ki a filmet. Összességében azt mondanám, hogy valószínűleg a 90%-a annak, amit rögzítettünk, belekerült a filmbe.Eunice Huthart

Akciók tekintetében lenyűgöző volt a Skywalker kora, még talán sokat is nyújtott, nem ahhoz szokott a rajongói tábor, hogy ennyire sok küldetést látunk és párhuzamosan egyszerre több szálon is fut a cselekmény, szóval ha ezt nézzük, akkor koránt sem meglepő, hogy ilyen sok akciójelenetet forgattak a filmhez. De talán soha nem derül ki, hogy mit vágott ki a Disney, és mit szeretett volna J.J. Abrams látni.

Total
5
Shares
Previous Article
James Bond

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Next Article

Újabb kulisszák mögötti tartalom a Final Fantasy VII Remake-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!