A láthatatlan ember

A láthatatlan ember elsöprő sikere után jöhet a Dracula reboot?

Egy új univerzum van kibontakozóban, legalábbis a Universal Pictures tervei erről árulkodnak, hiszen már a Dracula reboot is felmerült.

Egy új univerzum van kibontakozóban, legalábbis a Universal Pictures tervei erről árulkodnak, hiszen már a Dracula reboot is felmerült.

Két hete mutatták be A láthatatlan ember legújabb feldolgozását a mozikban, ami utat nyithat más alkotások előtt. A legfrissebb hírek erről árulkodnak, ugyanis a Universal és a Blumhouse új projektek kidolgozására vállalkozott. Hétvégén már beszámoltunk James Wan titokzatos szörnyfilmjéről, ami állítólag a Frankenstein feldolgozása lesz modern megközelítésben – ahogy láttuk A láthatatlan ember kivételezésénél is -, de egy új jelentés szerint más filmen is munkálkodnak.

A The Hollywood Reporter adott hangot, hogy talán egy Dracula reboot is tervezés alatt van. A lap úgy tudja, hogy Karyn Kusama (Ördög bújt beléd) film rendezőjét kérték fel a projekt szállítására, a szkriptet pedig Matt Manfredi és Phil Hay közösen írják. Ők hárman nem először dolgoznak majd össze, hiszen A meghívás és a Pusztító filmezés során is közreműködtek. Mindössze annyi információt tudni az új filmről, hogy ez is a modern korban játszódik majd.

Tom Cruise nevével egyszer már megpróbálták összehozni a Rémuniverzumot, ám A múmia minden tekintetben csúfos bukást könyvelt el pár éve, vagyis minden bizonnyal a tervezés alatt álló filmek önálló részeket tesznek ki, bármennyire is szeretnénk, ha a Sötét Univerzum alatt kapcsolódnának egymáshoz. Bár A láthatatlan emberben több utalást is láttunk más filmekre.

Total
13
Shares
Previous Article

Partnerkapcsolatra lépett a 2K és az NFL

Next Article

Itt a Call of Duty: Warzone!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!