A láthatatlan ember

A láthatatlan ember folytatására utalt Elisabeth Moss?

Befizettek A láthatatlan ember folytatására?

Még az év elején mutatták be H.G. Wells regénye alapján készült A láthatatlan ember legújabb feldolgozását, ami 120 millió dollárt hozott a stúdiónak, pedig a filmet alig egy hónapig vetítették a mozikban a korlátozások miatt. A film minden szempontból sikeres volt, a rajongóknak és a kritikusoknak is tetszett Leigh Whannell a modern köntösbe bújtatott regényfeldolgozása.

Ez a siker hozhatja meg a folytatást, legalábbis a főszereplőt alakító Elisabeth Moss így gondolkozik erről. A koronavírus-járvány miatt hamar le kellett mondani A láthatatlan ember mozis vetítéseiről, helyette a Universal Pictures online folytatta a film terjesztését. Bár milliárdot nem hozott, de ha azt nézzük, hogy a hétmillió dollárból készült film 120 millióval zárt, abszolút ráillik a kasszasiker, és várhatóan ez még több is lehetett volna, ha nem zárják be a mozikat (csak zárójelesen itt megjegyeznénk, hogy csütörtöktől a Cinema City termeiben ez a film is nézhető lesz).

A kíváncsi rajongók arra szerettek volna választ kapni, hogy látjuk-e még „a láthatatlan embert” a jövőben, miután egészen váratlan fordulattal találták szembe magukat a film végén. Amikor a Bloody Disqusting megkérdezte a színésznőtől, hogy milyen jövő előtt áll a franchise, Moss csak annyit felelt, minden a rajongókon múlik.

Nézzétek, ha a rajongók akarják ezt, mivel nagy szerepük van abban, hogy elkészüljön a folytatás. Szóval adjunk hangot ennek, hogy folytatást akartok, és aztán segíteni fogok én is.Elisabeth Moss

Elisabeth Moss főszereplésével egy folytatásnak széles körben örülnénk, azonban nehéz elképzelni, hogy mivel állhatnának elő, mert bár a film vége érdekes fordulatot vett, a kört lezárták, nem maradt visszatérés a gonosz karakter előtt. Ugyanakkor nagyon érdekes lenne, hogy Moss és Whannell rendező mire vinné, milyen második történettel állna elő. A Universal egyelőre nem számol a folytatással, most a Drakula– és a Farkasember-filmek vannak terítéken, amik hasonlóan kis költségvetésből gazdálkodnak.

A láthatatlan ember
Total
19
Shares
Previous Article

Októberben érkezik a Ben 10 Power Trip

Next Article
Anne Hathaway Christopher Nolan

Anne Hathaway elárulta, hogy Christopher Nolan filmjeinek forgatásán miért nincsenek székek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!