Wide Screen
Image default
Filmek

Elisabeth Moss és a Blumhouse csapata új horrorfilmen dolgozik

Elisabeth Moss újra horrorfilmben.

Ez év elején mutatták be A láthatatlan ember legújabb feldolgozását, ami nem várt sikert hozott. A kritikusok elismerősen nyilatkoztak Leigh Whennell rendező alkotásáról, ami az 1930-as évek klasszikus horrorfilmjét dolgozta fel a modern kornak megfelelően. A film óriási siker volt, nagyon rövid időben belül 130 millió dollárt hozott a stúdió konyhájára, miközben alig egy hónapot vetítették a koronavírus-járvány miatt a mozikban.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a Blumhouse stúdió csapata Elisabeth Moss főszereplésével új horrort készül feldolgozni. Virginia Feito írónőtől a Mrs. March című pszichológiai thriller még meg sem jelent, csak jövő nyáron lesz kapható a regény, de a stúdió már most lecsapott a könyv megfilmesítésére. A könyvről mindössze annyit árultak el, hogy főszereplője egy jómódú manhattani feleség, aki arra kezd gyanakodni, hogy ő lehet a főszereplője a férje legutóbb megjelent bestseller könyvének.

Arról még nem esett szó, hogy kit ültetnek a rendezői székbe, mint ahogy még azt sem sikerült tisztázni, hogy a stúdió milyen gyorsan szeretné tető alá hozni a projektet. Bár ahogy lenni szokott ilyen produkcióknál, ez sosem a készítőkön, hanem külső tényezőkön, a színészeken és a stábon múlik, mikorra tudják beidőzíteni a munkálatokat.

Az Egyesült Államokban a Mrs. March regényt 2021 augusztusában fogja megjelentetni a Liverright kiadó.

Elisabeth Moss

Még több a témában...

Leigh Whannell, A láthatatlan ember rendezőjére bízták a Farkasember-filmet

Kévés Bence Mihály

A láthatatlan ember folytatására utalt Elisabeth Moss?

Kévés Bence Mihály

A Blumhouse csapata hű marad a Drakula-film feldolgozásánál Bram Stoker regényéhez

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat