James Wan

Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

Úgy tűnik, hogy a Universal Studios A láthatatlan ember sikere után egy új szörnyfilmen fog dolgozni, méghozzá a zsáner egyik legnagyobb tehetségével az élén. Jelentések szerint a Démonok között franchise és az Aquaman direktora, James Wan egy titokzatos projektre írt alá a stúdióval, bár nem ő fogja dirigálni az alkotást, mindössze az Atomic Monster cége közreműködésével produceri feladatokat lát majd el a film élén.

Még címe sincs a filmnek, de a történetről azt beszélik, hogy egy csoport tinédzserre fókuszál majd, akik felfedezik, hogy a szomszéd egy szörnyet épít az alaksorban. Elsőre úgy tűnhet, mintha egy modern korban játszódó Frankenstein-filmet tervezne a Universal, ám még korai lenne ezt kijelenteni. Hogy miről is legyen szó, nehéz megmondani, amíg nem tudunk meg többet a titokzatos filmről, hogy kiket látunk a kamera két oldalán.

A láthatatlan ember rendezője, Leigh Whannell jelenleg is ácsingózik egy új film után, aki zseniális módon ötvözte a klasszikus film örökségét a modern idők elemeivel. Az eredmény pedig magáért beszél, mindenki áradozik az új filmről, így nem lepődnénk meg, ha valóban a Frankenstein egy újkori megközelítéséről lenne szó, és a rendezői teendőket Whennellre bíznák.

Eközben a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a film forgatókönyvén az Odaát-sorozatot is jegyző Robbie Thompson dolgozik. A lap azt is megerősítette, hogy további szörnyfilmek vannak készülőben Dexter Fletcher, Paul Feig és Elizabeth Banks rendezőkkel az élén, részletek azonban nem állnak rendelkezésre.

James Wan
Total
5
Shares
Previous Article
Christian Bale

Tessa Thompson megerősítette, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale a Thor 4. részben

Next Article
Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani nagyon érdekes dolgot árult el az Örökkévalókkal kapcsolatban

Related Posts
Wide Screen YouTube