Főoldal Filmek Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval
Filmek

Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

723
James Wan

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

Úgy tűnik, hogy a Universal Studios A láthatatlan ember sikere után egy új szörnyfilmen fog dolgozni, méghozzá a zsáner egyik legnagyobb tehetségével az élén. Jelentések szerint a Démonok között franchise és az Aquaman direktora, James Wan egy titokzatos projektre írt alá a stúdióval, bár nem ő fogja dirigálni az alkotást, mindössze az Atomic Monster cége közreműködésével produceri feladatokat lát majd el a film élén.

Még címe sincs a filmnek, de a történetről azt beszélik, hogy egy csoport tinédzserre fókuszál majd, akik felfedezik, hogy a szomszéd egy szörnyet épít az alaksorban. Elsőre úgy tűnhet, mintha egy modern korban játszódó Frankenstein-filmet tervezne a Universal, ám még korai lenne ezt kijelenteni. Hogy miről is legyen szó, nehéz megmondani, amíg nem tudunk meg többet a titokzatos filmről, hogy kiket látunk a kamera két oldalán.

A láthatatlan ember rendezője, Leigh Whannell jelenleg is ácsingózik egy új film után, aki zseniális módon ötvözte a klasszikus film örökségét a modern idők elemeivel. Az eredmény pedig magáért beszél, mindenki áradozik az új filmről, így nem lepődnénk meg, ha valóban a Frankenstein egy újkori megközelítéséről lenne szó, és a rendezői teendőket Whennellre bíznák.

Eközben a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a film forgatókönyvén az Odaát-sorozatot is jegyző Robbie Thompson dolgozik. A lap azt is megerősítette, hogy további szörnyfilmek vannak készülőben Dexter Fletcher, Paul Feig és Elizabeth Banks rendezőkkel az élén, részletek azonban nem állnak rendelkezésre.

James Wan
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.