James Wan

Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

A Universal Studios és James Wan rendező egy új, titokzatos szörnyfilmen dolgozik, aminek forgatókönyvén az Odaát írója is dolgozik majd.

Úgy tűnik, hogy a Universal Studios A láthatatlan ember sikere után egy új szörnyfilmen fog dolgozni, méghozzá a zsáner egyik legnagyobb tehetségével az élén. Jelentések szerint a Démonok között franchise és az Aquaman direktora, James Wan egy titokzatos projektre írt alá a stúdióval, bár nem ő fogja dirigálni az alkotást, mindössze az Atomic Monster cége közreműködésével produceri feladatokat lát majd el a film élén.

Még címe sincs a filmnek, de a történetről azt beszélik, hogy egy csoport tinédzserre fókuszál majd, akik felfedezik, hogy a szomszéd egy szörnyet épít az alaksorban. Elsőre úgy tűnhet, mintha egy modern korban játszódó Frankenstein-filmet tervezne a Universal, ám még korai lenne ezt kijelenteni. Hogy miről is legyen szó, nehéz megmondani, amíg nem tudunk meg többet a titokzatos filmről, hogy kiket látunk a kamera két oldalán.

A láthatatlan ember rendezője, Leigh Whannell jelenleg is ácsingózik egy új film után, aki zseniális módon ötvözte a klasszikus film örökségét a modern idők elemeivel. Az eredmény pedig magáért beszél, mindenki áradozik az új filmről, így nem lepődnénk meg, ha valóban a Frankenstein egy újkori megközelítéséről lenne szó, és a rendezői teendőket Whennellre bíznák.

Eközben a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a film forgatókönyvén az Odaát-sorozatot is jegyző Robbie Thompson dolgozik. A lap azt is megerősítette, hogy további szörnyfilmek vannak készülőben Dexter Fletcher, Paul Feig és Elizabeth Banks rendezőkkel az élén, részletek azonban nem állnak rendelkezésre.

James Wan
Total
39
Shares
Previous Article
Christian Bale

Tessa Thompson megerősítette, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale a Thor 4. részben

Next Article
Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani nagyon érdekes dolgot árult el az Örökkévalókkal kapcsolatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!