WandaVision

A kiszivárgott POP! Figuráknak köszönhetően fény derült a WandaVision egy nagy visszatérőjére

A Bosszúállók: Ultron kora után visszatérésre készül az egyik karakter?

Izgatottan várjuk a Disney+ sorozatait a Marvel Moziverzumból. Több élőszereplős sorozatot is bejelentettek tavaly nyáron, és a tervek szerint idén két sorozatot is bemutattak volna. Sajnos azonban törölni kellett a The Falcon and the Winter Soldier idei bemutatóját a COVID miatt, azonban a WandaVision valamikor télen képernyőre kerül a Disney+ streamingszoltáltatón. A sorozattal kapcsolatban már több izgalmas hírt is megtudtunk, de most itt a legújabb.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A POP! Figurákról már kiderült, hogy képtelenek titkot tartani, miután az elmúlt időben több alkalommal is idő előtt lelepleztek kulcsfontosságú elemeket egy-egy alkotásból. Ha hihetünk a kiszivárgott POP! Figuráknak, akkor a Bosszúállók: Ultron kora után visszatér Higanyszál, vagyis Wanda testvére. A karakter visszatéréséről nem először pletykálnak, és úgy tűnik, hogy ez most megerősítést is kapott. Egyelőre nem tiszta, hogy ezúttal is Aaron Taylor-Johnson-t látjuk ebben a szerepben, vagy esetleg Evan Peters tér vissza az X-Men érából korábbi Higanyszál szerepében. Erről megint csak olvashattunk már pletykát, ami akkor még őrültségnek tűnt.

Bár hétpecsétes titokként őrzik a sorozat sztoriját, de az eddig látott képsorokból már kiderült, hogy Wanda egy alternatív idősíkot teremt, hogy visszahozza Víziót a halálból a Bosszúállók: Végtelen háború után, s úgy tűnik, másokat is feltámaszt a halálból. Miután a Bosszúállók: Ultron korában Higanyszál feláldozta magát, Skarlát boszorkány most őt is visszahozhatja, már ha igaz a hír. A kérdés csak az, hogy ki fogja játszani a karaktert.

Az ősszel bemutatott előzetesben konkrét utalást kaptunk már a mutánsokra (X-Menekre), és Jamie Foxx nagy visszatérése után többen úgy gondolják, hogy Skarlát boszorkány lehet a kulcs Elektró visszatérésénél is. Wanda egyébként fontos szerepet játszik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is. A WandaVision pontos premierje nem ismert, mindössze azt erősítették meg, hogy még 2020 vége előtt látjuk a sorozatot.

Total
6
Shares
Previous Article

KÉPREGÉNYAJÁNLÓ: Tűz és Kő sorozat

Next Article

Az Xbox Series X és S konzolok megjelenésére külön eseménnyel készül a Microsoft

Related Posts