Evan Peters

Jelentések szerint Evan Peters is szerepelni fog a WandaVision Disney+ sorozatban

Vajon Higanyszál szerepében tér vissza?

A 20th Century Fox érában Evan Peters karaktere Higanyszál volt az elmúlt három X-Men-filmben, azonban az American Horror Story sztárja most lehetőséget kaphat a Marvel Moziverzumban, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a WandaVision-sorozatban egy titokzatos karakter szerepében mutatkozik majd be.

A Murphy’s Multiverse beszámolója szerint az X-Men: Apokalipszis és az American Horror Story sztárja is csatlakozott a WandaVision szereplőgárdájához. A lap úgy fogalmazott, hogy a színész egy kulcsfontosságú szerepre írt alá a Disney+-nál, és arról is lehet hallani, hogy miután tavaly év végén csatlakozott a sorozathoz, a jeleneteit is gyorsan leforgatták.

Arról nincs szó, hogy egészen pontosan kit játszik majd Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatában, bár van egy sejtés arról, hogy ismét Higanyszál szerepén lesz látható, miután Aaron Taylor-Johnson a Bosszúállók: Ultron kora után kijelentette, nem tervez visszatérni a hős szerepében. Ha ez így lenne, akkor a Marvel Studios jobb alkalmat nem is találhatott volna, hogy új színészt találjanak a szerepre, s mindezt olyan valakivel tegyék, aki már három alkalommal is a villámsebes mutáns bőrébe bújt.

Persze ezek csak feltételezések, nem hivatalos információk, és nagyon meglepődnénk, ha a Marvel Studios bárkit is átemelne az X-Men univerzumból, alighanem teljesen új szereplőkkel szeretnék bemutatni a mutánsokat. Egyébként a teória még működőképes is lehetne, hiszen a sorozatban Wanda hatalmas erejét alternatív valóság teremtésére használja, de valószínűleg Peters egy teljesen más karaktert játszik majd, de hivatalos premierdátumot még egyik idei sorozat sem kapott a Marveltől, csak bízunk benne, hogy nyáron a The Falcon and the Winter Soldier, majd télen a WandaVision megérkezik.

Total
6
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Those Who Remain

Next Article
SpaceX

Nem tévedsz, ha a SpaceX űrhajósainak ruhájáról szuperhősjelmezek jutnak az eszedbe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!