Főoldal Előzetesek A Jégvarázs 2. főszereplői még mindig nem énekelnek, de az eddigi legcsodálatosabb előzetest mutatta be a Disney
ElőzetesekBREAKING

A Jégvarázs 2. főszereplői még mindig nem énekelnek, de az eddigi legcsodálatosabb előzetest mutatta be a Disney

Elza, Anna és barátai új utazásra indulnak egy elvarázsolt erdőbe a Jégvarázs 2. harmadik és feltehetően az utolsó előzetesében.

502

Elza, Anna és barátai új utazásra indulnak egy elvarázsolt erdőbe a Jégvarázs 2. harmadik és feltehetően az utolsó előzetesében.

A Disney 2013-ban hatalmasat robbantott az új Jégvarázs című rajzfilmjével, és a mozitörténelem 14. legtöbb bevételű alkotása lett, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb folytatást kap Elza. Egy hivatalos teaser előzetest már idén februárban bemutatott a Disney, ennek ellenére a Jégvarázs 2. beharangozó előzeteséből csak némi ízelítőt kaptunk abból, hogy hőseink ezúttal milyen kalandokba keverednek, nyáron pedig elérhetővé vált a teljes értékű trailer is.

A Jégvarázs 2. részében a két főszereplő múltja kerül előtérbe, többet megtudunk a főhősök eredetéről, de főként Elza, a jégkirálynő egyre változatosabb képességeire kapunk választ, ami egyfelől bajba is sodorja. Elzának ezúttal nem képességeinek kordában tartásával kell megküzdenie, hanem annak segítségével kell megmenteni a királyságot.

A harmadik előzetes egy visszaemlékezéssel indít, melyben édesapjuk egy elvarázsolt erdőről mesél, azonban egy balul elsült varázslat után az erdő tiltott területté vált. A jelenben Elza nem bír erejével, és folyamatos látomások gyötrik, amik veszélyt jelentenek a királyságra is. Elza megoldást csak az elvarázsolt erdőben kaphat, ezért legjobb barátai, Olaf, valamint Kristoff, és természetesen testvére, Anna is elkíséri, hogy új területeket fedezzenek fel.

A látványvilág magáért beszél majd, és minden bizonnyal a dalokra sem lesz panasz, bár érthető okok miatt a Disney eddig nagy titokban tartja a Chris Buck és Jennifer Lee rendezésében készült Jégvarázs 2. részének dalait, hiszen részben a betétdaloknak volt köszönhető az első rész sikere.

Magyarországon november 21-én mutatják be a Jégvarázs 2. részét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jégvarázs
Filmek

Disney-filmek reggeltől estig – tölts egy mesés napot az HBO-val!

Nem kell kimozdulnod otthonról, az HBO házhoz hozza a legnagyobb Disney-filmeket!

Jégvarázs 2.
Filmek

Sokak meglepetésére a Disney bemutatott egy Jégvarázs-minisorozatot, a főszerepben Olaf

A Disney nem vesztegeti az időt, a tavaly bemutatott Jégvarázs 2. egész...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Box Office-figyelő: 2020/1. hét: Tovább tart a Skywalker család egyeduralma, de közel a vég

Az a helyzet állt elő az észak-amerikai mozis piacon, hogy az első...