Főoldal Filmek A hírek szerint néhány hónapon belül kezdetét veszi a The Flash forgatása
Filmek

A hírek szerint néhány hónapon belül kezdetét veszi a The Flash forgatása

Ezra Miller főszereplésével áprilisban forog a The Flash.

603
Ezra Miller

A Warner Bros. már évek óta szeretné bemutatni egy önálló filmben Flasht, akivel először Az Igazság Ligájában találkoztunk a DC Moziverzumban. Bár a filmet évekkel korábban bejelentették, sajnos mindeddig nem sikerült tető alá hozni a projektet. Ez nagy részben annak volt betudható, hogy nem tudtak zöld ágra vergődni a rendezőkkel, akik kreatív különbségre hivatkozva visszadobták a projektet.

Majd 2019 nyarán jött a megerősítés, hogy az AZ című Stephen King adaptáció rendezőjét, Andy Muschiettit érte a megtiszteltetés, hogy előbb papírra, majd filmre vigye Flash önálló történetét Ezra Miller alakításában. A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A legújabb hírek szerint pedig hónapokon belül kezdődik is a munka. Úgy tudni, hogy az Egyesült Királyságban található Leavesden Studiost bérelték ki a forgatás idejére, ami nem messze található Londontól. Korábbi bejelentésekből már kiderült, hogy Barry Allen önálló filmjének forgatása valamikor 2021-ben kezdődik, most azonban Backstage információi szerint, a forgatást áprilisban kezdik majd a Leavesden Studios falai között. Jelenleg itt forgatják most Matt Reeves rendezővel és Robert Pattinson főszereplésével a The Batman-filmet, ami előreláthatóan februárig eltart majd. Még arra is kitért a lap, hogy az alkotásra Rich Delia és Kate Ringsell is aláírt, így őket is látjuk majd a filmben.

A közelgő filmet a Flashpoint című képregény ihlette, amiben a főhős egy alternatív idősíkra tévedt a DC univerzumban. A történetet Geoff Johns közösen írta Andy Kuber íróval, és nem túlzás kijelenteni, hogy a Flashpoint gyökeresen változtatta meg a DC képregényvilágát. Bár korábban egy kalap alá vették a filmet ezzel az új képregénnyel, még a címe is a Flashpoint volt, de később ezt megváltoztatták a The Flash-re, ezért nem tudni, hogy mennyiben adaptálják majd ezt a képregényt.  

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események