Flash

A legendás színésznő visszatér [SPOILER] szerepében a The Flash-filmben?

Egy újabb régi karaktert keltenek életre egy legendás színésznővel?

Még nyáron robbant a hír, miszerint Michael Keaton újra Batman lehet majd 1989-es alakítása után, ám ezúttal nem egy önálló filmben, hanem Flash oldalán. Nem sokkal egy újabb váratlan hír jelent meg, melyben egy másik Batmanről olvashattunk, ám ezúttal már Ben Affleckről, mint Batmanről, akiről mint tudjuk, Az Igazság Ligája után szögre akasztotta a denevérjelmezt. Hétvégén azt is megtudtuk, hogy George Clooneyt nem keresték meg, azonban a legújabb pletykák szerint egy színésznőt igen.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Kissé szkeptikusan állunk ezekhez a pletykákhoz, mert kezd kész őrület lenni a The Flash sztorija, de soha ne mondd, hogy soha. Egy jelentés szerint Lynda Carter újra Wonder Woman lehet a The Flash-filmben. A The Vulcan Reporter állt elő ezzel a meglehetősen merész kijelentéssel. Természetesen a hírt még nem erősítették meg, ezért kezeljük fenntartásokkal az állítást, bár itt szögeznénk le, hogy a lap több alkalommal is pontosan jósolta meg a bejelentéseket, ezért adjunk egy esélyt ennek a pletykának. A lap forrása úgy tudja, hogy Lynda Carter tárgyalásokat folytat a stúdióval, hogy ikonikus szerepében térjen vissza a 2022-re jegyzett Barry Allen önálló filmjében.

A színésznőt az 1970-es években láttuk Diana hercegnő szerepében az élőszereplős tévésorozatban. A sorozat kezdetben a II. világháború idején játszódott, mielőtt a főhős megérkezett volna napjainkba. Keaton és Affleck szerepe után mondanunk sem kell, mennyire szórakoztató lenne látni egy újabb nagy visszatérőt a filmben, ami egyértelműen megnyitja majd a multiverzum kapuját a DC Moziverzumban.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Wonder Woman
Total
1
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc jelenete A galaxis őrzői szériából

Next Article
Mission: Impossible 7.

Tom Cruise és Hayley Atwell sem pihent, Róma utcáin látványos autós jeleneteket forgatott a Mission: Impossible 7.-hez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!