Batman

George Clooney állítása szerint még csak meg sem keresték azzal a lehetőséggel, hogy újra Batman legyen a The Flash-filmben

Az már biztos, hogy George Clooney nem lesz újra Batman.

Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a 2022-es The Flash. Mint nyáron már az kiderült, Ezra Miller címszereplője mellett visszatér a filmben Ben Affleck, mint Batman, illetve a ’90-es évek után Michael Keaton előtt is megadatott a lehetőség, hogy újra Batman legyen. Keveset tudunk a sztoriról, de annyit igen, hogy Flash alternatív idősíkokra téved, így fordulhat majd elő, hogy a Marvel Multiverzum mintájára egyszerre több Batmannel is találkozik.

Affleck és Keaton karakterei után felmerült sokakban a kérdést, hogy esetleg rajtuk kívül kivel lehet még számolni a filmben. Az Empire Magazine osztotta meg a Digital Spy cikkét, amiben a lap szintén erre volt kíváncsi, hogy az 1997-es Batman és Robin után esetleg George Clooney is szerepelni fog a filmben. Miközben nagyszerűnek találta, hogy Keaton újra felveszi majd denevérjelmezét, ahogy ő fogalmazott, fantasztikus lesz, azonban most őt nem értesítették erről a lehetőségről.

Vicces – mint észrevetted, nem hívtak. Valahogy nem kaptam erről hívást. Nem akarják a mellbimbóimat. Figyelj, vannak bizonyos dolgok, amiket soha nem tudhatsz. Tudom, hogy ez az egyik kivétel.George Clooney

Más szóval fogalmazva, ezt a mellbimbós Batmant nem fogjuk látni, és arra sem fogadnánk, hogy a Warner Bros. meggondolja majd magát, és felhívja a színészt. Bár kétségtelen, szórakoztató lenne látni ezeket a karaktereket egyszerre egy filmben, és egyébként is, őszintén szóval nehezen tudjuk elképzelni, hogy Clooney igent mondana a filmre, hiszen a ’97-es Batman-film karrierje mélypontját is jelentette.

Batman Flash
Total
1
Shares
Previous Article

TESZT: Hyrule Warriors: Age of Calamity

Next Article

TESZT: Spirit of the North: Enhanced Edition

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!