Wide Screen
Image default
Filmek

A hírek szerint júniusra eltolták a Fekete Özvegy-film forgatását

A korábbi hírek ellenére nem február végén kezdik a Fekete Özvegy önálló rész forgatását, hanem csak júniusban.

A korábbi hírek ellenére nem február végén kezdik a Fekete Özvegy önálló rész forgatását, hanem csak júniusban.

Scarlett Johansson, mint Natasha Romanoff ügynök, vagyis Fekete Özvegy először a 2010-es Vasember 2. részben tűnt fel a Marvel színfalai mögött, és egészen a mai napig a Bosszúállók eredeti hat fős csapatát alkotja. A karakterrel legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkoztunk, legközelebb pedig az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjátékban látjuk.

A rajongók évek óta kérik a Marvelt, hogy Fekete Özvegy önálló részt is kapjon, de valami elkezdődött tavaly. Több bennfentes forrás is megerősítette, hogy a stúdió dolgozik a karakter önálló részén. A rendezés jogáért összesen 65 rendező versenyzett, miután kiválasztották Cate Shortland rendezőnőt a projekt élére. A sztoriról nem sokat tudni, de pletykák szerint ez lehet az első R-besorolású Marvel-film.

Mivel a stúdió eddig nem jelentett be semmit, csak sötétben tapogatózunk a film körül, de pletykákra támaszkodva a film állítólag 2020-ban kerül bemutatásra, viszont a Pursue New értesülései szerint a film forgatását júniusra eltolták, ami akár még keresztbe is tehet a 2020-ra kiírt premiernek. Jelen állás szerint Angliában veszik fel a filmet, s a munkákkal valamikor szeptemberben fognak végezni.

A Fekete Özvegy 2020-as bemutatója még nem jelenti azt, hogy a karakter túléli majd a Bosszúállók: Végjátékot, hiszen korábbi pletykák szerint Romanoff ügynök eredettörténetet kap, így a cselekmény a múltba kalauzolja vissza a rajongókat. Sőt, Fekete Özvegyet a médiában már Marvel Kapitánnyal is összefüggésbe hozták, miután Jac Schaeffer forgatókönyvíró csatlakozott a stábhoz, aki Carol Danvers történetéért is felelt. Még a szereplőgárdáról sem tudni semmit, eddig csak annyi biztos, hogy Scarlett Johansson szerepel a filmben, de hogy hol, mikor és kik játszanak a filmben, egyelőre kérdéses.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat