Wide Screen
Image default
Filmek

A Fekete Özvegy-film lehet a Marvel első korhatáros filmje?

A legfrissebb hírek szerint a Fekete Özvegy önálló filmje korhatáros besorolást kap a Marvel Moziverzumban, ez lesz az első felnőtteknek szóló képregényfilm.

A That Hashtag Show oldaltól Charles Murphy számolt be elsőként a hírről, miszerint Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film lehet a Marvel Studios első R-besorolású alkotása, így ezzel a világ legnagyobb képregényfilmeket gyártó stúdiója is belép a felnőtteket megcélzó korhatáros alkotások sorába. Murphy értesülései szerint a stúdió a forgatókönyv korai szakaszában éppen arról beszélget a készítőkkel, hogy korhatáros legyen a produktum. A korhatáros képregényfilmekkel először a 20th Century Fox próbálkozott, s rögtön elsöprő siker lett a Deadpool franchise, ami megágyazott a Logan – Farkas és a Deadpool 2 előtt.

A Marvel hivatalosan még nem jelentette be a filmet, de több színész, köztük Chris Evans is megerősítette, s már arról is olvashattunk az elmúlt időben, hogy Szicíliában is forgatnak I. világháborús jeleneteket a filmhez. A stúdió Cate Shortland (Lore) rendezőt kérte fel a projektre, a szkriptet pedig a Marvel Moziverzum egyik legnépszerűbb történetírója, Jac Schaeffer szállítja. Schaefferről tegnap derült ki, hogy ő készít forgatókönyvet a Loki minisorozathoz.

Szigorú titoktartás előzi meg a Fekete Özvegy cselekményét, ami várhatóan a Vasember 2 előtt játszódik majd, még mielőtt a karakter bemutatkozott volna a Marvel Moziverzumban. Az önálló film lehetőséget ad így arra is, hogy többet megtudjunk a karakter sötét múltjából, és felfedjék a Fekete Özvegy program minden részletét, amire már többször is utaltak más filmekben. Egyébként a képregényekben Natasha Romanoff trénere maga a Tél katonája, Bucky Barnes volt, akit a mozivásznon Sebastian Stan játszik. A karakterrel legközelebb a Bosszúállók: Végjátékban találkozhatunk.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

Ben Mendelsohn rosszfiú lehet Doctor Doom

Kévés Bence Mihály

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Kévés Bence Mihály

Fekete Párducnak fontos szerepe lesz a Végtelen Háborúban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább