Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy cselekményét összekapcsolják az I. világháborúval?

A legújabb pletykák szerint Fekete Özvegy cselekménye egészen a híres I. világháborúig nyúlik vissza.

A legújabb pletykák szerint Fekete Özvegy cselekménye egészen a híres I. világháborúig nyúlik vissza.

A Marvel Studios talán egészen az I. világháborúig megy vissza, hogy még több játékteret kapjon a Marvel Moziverzum. Miután az Amerika kapitány: Az első bosszúálló a II. világháború idején játszódott, most egy pletyka arról számolt be, hogy a stúdió egy név nélküli film jelenetét fogja forgatni az I. világháború idején. Ez a jelenet minden bizonnyal a Fekete Özvegyhez fog készülni. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az olasz II Saviglianese értesülései szerint a Marvel Studios a Bosszúállók: Ultron kora és a Pókember: Idegenben forgatásai után harmadszor is ellátogat Olaszországba, ahol jövő április és május között jeleneteket forgatnak majd egy még be nem jelentett szuperhősfilmhez, ami pletykák szerint Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy lesz. A lap úgy tudja, hogy a Fekete Özvegy rendezője már látogatást is tett Cuneo tartományba – azt nem sikerült megtudni, hogy pontosan ki -, ahol a híres Racconigi kastély található, és a jelenetben I. világháborús részeket mutatnak be, beleértve a szarajevói támadást is.

Az eddigi információk nagyon azt sugallják, hogy ez csak a Fekete Özvegy spin-off lehet, hiszen több pletyka is megjelent már arról, hogy a film forgatását jövő év elején kezdik, és várható bemutató 2020. május 1-jére esik. Bár kíváncsian várjuk, hogy milyen történettel állnak elő a volt szovjet kém sötét múltjából.

Total
1
Shares
Previous Article
Annabelle

Véget ért az Annabelle 3 forgatása

Next Article
Vasember

Az új Audi reklámban spoilereztek egyet a Bosszúállók: Végjátékból?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!