Wide Screen
Image default
Sorozatok

Érdekes részletre hívták fel figyelmünket a Loki minisorozatról

A Marvel Studios még tavaly jelentette be, hogy Loki minisorozatot kap a Disney+ platformon.

Lokival (Tom Hiddleston) legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkoztunk, sajnos azonban Thanos végzett a csíntevés istenével a film elején, s nem jutott sok szerep neki. A Marvel Studios már bejelentette, hogy Loki visszatér a jövőben, de nem a filmvászonra, hanem egy sorozat formájában, ugyanis Russo testvérek megerősítették, hogy ezúttal nem támad fel, meghalt a Bosszúállókban. Ez megmagyarázná a legfrissebb pletykát is, miszerint Tom Hiddleston csak narráció formájában tér vissza, és a történet jóval azelőtt játszódik majd, hogy Tom Hiddleston feltűnt volna Loki szerepében.

A Marvel bejelentése után több rajongó is úgy gondolta, hogy az előzménysorozat eddig a moziban nem látott történetet fog elmesélni a karakter múltjáról, azonban a That Hashtag Show egy olyan pletykáról számolt be, miszerint Tom Hiddleston pusztán narrálni fogja élete történetét, miközben visszaemlékszik majd a múltra, a főszerepet egy fiatalabb színészre bízzák ezúttal. 2011-ben a Thorban láttuk már Loki fiatalabb mását, akkor Ted Allpress játszotta a karaktert.

Ennek az egész pletykának csak akkor van értelme, ha Loki valóban nem támad fel a folytatásban, és a Bosszúállók: Végjátékban csak a múlt eseményei miatt látjuk szerepelni, amikor a főszereplők visszamennek a múltba, hogy átírják a jövőt. Lokit sok éven át láttunk a Marvel Moziverzumban, kezdve a Thor filmekkel, a Bosszúállók franchiseban, míg utolsó nagy szerepét a Thor: Ragnarökben láttuk, de a rajongók legnagyobb örömére a jövőben is a Marvel Moziverzum része marad.

Még több a témában...

Kevin Feige megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború befejezése tervezett volt

Kévés Bence Mihály

A Zsivány Egyes eredetileg boldog befejezést kapott volna

Kévés Bence Mihály

Már leforgatták a Bosszúállók 4. Stan Lee cameóját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább