Főoldal Filmek Chris Evans is megerősítette a Fekete Özvegy-filmet
Filmek

Chris Evans is megerősítette a Fekete Özvegy-filmet

Amerika kapitány elszólta magát, pontosabban megerősítette azt a tényt, hogy érkezik az önálló Fekete Özvegy-mozifilm.

768
Fekete Özvegy

Amerika kapitány elszólta magát, pontosabban megerősítette azt a tényt, hogy érkezik az önálló Fekete Özvegy-mozifilm.

A Marvel Studios az évek során felépítette a filmtörténet legnagyobb univerzumát, melyben az egyes részek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hogy a legvégén, az úgynevezett fináléban – a Bosszúállók 4-ben – csúcsosodjon csak ki igazán a cselekményszál. A kalandok során egyes karakterek önálló részeket kaptak, mint például Amerika kapitány, Thor, Vasember, vagy éppen a napokban bemutatott Fekete Párduc, de akadnak olyan karakterek is, akiknek ugyan megvannak a maguk rajongói bázisuk, de mindeddig nem kaptak szóló részt.

Ilyen karakter Scarlett Johansson Özvegye is, akivel először 2010-ben találkoztunk a Vasember 2-ben, s azóta is az egyik visszatérő karaktere a Marvel-filmeknek. Rendszerint felbukkan a Bosszúállók és az Amerika kapitány filmekben, de valami oknál fogva még nem kapott saját filmet, sőt, nem is ő lesz az első női karaktere a Marvelnek, aki megtisztelve érezheti magát, hiszen az első női szuperhősfilmet Marvel Kapitány kapja 2019-ben.

Stan Lee tavaly már elszólta magát egy kiállításon, hogy a Marvel elkezdett dolgozni a Fekete Özvegyen, idén pedig már arról is beszéltek, hogy Jac Schaeffer írja a film forgatókönyvét, akivel hamarosan a színésznő is találkozni fog, hogy átbeszéljék a cselekményeket. A stúdió nem erősítette meg, de nem is cáfolta a projektet, de úgy tűnik, hogy Chris Evans, mint Amerika kapitány, ezt most megtette. Az ET Canada-nak adott interjújában Evans arról is beszélt, hogy a Fekete Párduc sikere csak még jobban megerősítette a stúdiót, hogy elkészítsék a Fekete Özvegyet:

Nincs olyan, amit a Marvel ne lenne képes megcsinálni, és biztos vagyok benne, hogy pontosan ilyen hatást érnek el, amikor kijön a Marvel Kapitány, majd utána a Fekete Özvegy. A Marvelnek csak győztes receptje van, és egy lépéssel előrébb jár mindenki másnál.

Ha valóban igaz az, amit a színész állít, akkor egyre inkább érik a bejelentés, melyben a Marvel hivatalosan is megerősíti, hogy nem csak szóbeszéd a Fekete Özvegy-film, hanem el is készítik nekünk 2020-ra. Mi magyarok pedig csak remélni tudjuk, hogy ha elkészül, akkor esetleg a budapesti kalandot dolgozzák ki. Fekete Özveggyel legközelebb az áprilisban érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban találkozunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események